.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 19:00

Off Road Days 2022: Mε 45 αναβάτες στο Ηράκλειο Κρήτης

[Δελτίο Τύπου]

Αναβάτες απ’ όλη την Κρήτη είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν τα MX και enduro 2023 της KTM, της Husqvarna και της GasGas στην πίστα της Αθλητικής Λέσχης Χερσονήσου.

Στο κάλεσμα της K-MOTORS SEE και του επίσημου συνεργάτη της στο Ηράκλειο Η&Κ ΑΕΒΕ, ανταποκρίθηκαν 45 αναβάτες, που οδήγησαν τα δέκα διαθέσιμα μοντέλα.

Όσοι οδήγησαν την KTM 300 SX έμειναν έκπληκτοι από το πώς ο δίχρονος κινητήρας δουλεύει χωρίς κομπιάσματα και ξεσπάσματα, με τον πίσω τροχό να χάνει σπάνια πρόσφυση, ακόμη και σε γλιστερό τερέν . Μπορεί κάλλιστα να οδηγηθεί και από αναβάτες που ανακαλύπτουν για πρώτη φορά την απίστευτη εμπειρία της offroad οδήγησης.

Ο τρόπος που συνεργάζονται το πλαίσιο, η ανάρτηση και ο κινητήρας του Husqvarna FC250 δίνει μία απίστευτη αίσθηση, είπαν όσοι το οδήγησαν, διαπιστώνοντας πως η Husqvarna διατηρεί τη δική της αίσθηση και την ξεχωριστή ταυτότητα στις μοτοσυκλέτες της.

Η GasGas MC450F είναι μία από τις πιο δυνατές μοτοσυκλέτες, αλλά το πλαίσιο σε συνδυασμό με το ψαλίδι, την ανάρτηση αλλά και τον κινητήρα την κάνουν με μία λέξη "Εύκολη". Σε αυτό συμφώνησαν όλοι όσοι είχαν μια πρώτη επαφή με το MX της GasGas.

Τα #OFFROADDAYS2022 συνεχίζονται στην Ρόδο στις 3 και 4 Δεκεμβρίου. Η K-MOTORS SOUTH EAST EUROPE και το εξειδικευμένο προσωπικό της σάς περιμένουν για να σας δώσουν την ευκαιρία να οδηγήσετε τα μοντέλα του μέλλοντος και να σας λύσουν κάθε απορία

σχετικά με τις μοτοσυκλέτες των KTM, Husqvarna και GasGas.

 οφρ2.jpg

Στόλος μοτοσυκλετών Off Road Days 2022:

ΚΤΜ 125 SX
KTM 300 SX
KTM 450 SX-F
KTM 250 EXC-F
KTM 300 EXC TPI SIX DAYS

Husqvarna FC250
Husqvarna TE150i
Husqvarna TE250i

GasGas MC450F
GasGas EC350F

Η δράση συνεχίζεται:

3-4 Δεκεμβρίου ΡΟΔΟΣ - Περισσότερες πληροφορίες στο 22410-92100
10-11 Δεκεμβρίου ΙΩΑΝΝΙΝΑ – Περισσότερες πληροφορίες στο 26510-72555

Απαραίτητα: Χωμάτινος εξοπλισμός ασφαλείας (κράνος, μπουφάν, γάντια, μακρύ παντελόνι, μπότες, προστατευτικά για γόνατα και αγκώνες και προστατευτικό θώρακα). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας - Δηλώστε συμμετοχή σήμερα

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 19:55

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon