.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021 11:55

Moto Guzzi Experience 2021 - Εκδρομή και στην Ελλάδα!

Μια πρόσφατη προσθήκη στις εκδρομές που διοργανώνει το εργοστάσιο του Mandello del Lario κάτω από την ομπρέλα των event της Moto Guzzi Experience, αφορά σε εκδρομή και στη χώρα μας, μεταξύ 9-17 Οκτωβρίου 2021.

Δίπλα στις εκδρομές Nordkapp, Sardinia, Balkans, Dolomites, και Tuscany που περιλαμβάνονται στις εκδηλώσεις του 2021, η Moto Guzzi Experience διαθέτει και επιλογή για την Ελλάδα -αν και η εκδρομή απευθύνεται κυρίως σε Ιταλούς / ξένους αναβάτες.

Η Moto Guzzi αναφέρει μεταξύ άλλων: “Ένα ταξίδι στην Ελλάδα σημαίνει να καταδυθείς σε έναν κόσμο τέχνης, φιλοσοφίας και δημοκρατίας.” Εχμ… εντάξει, μας αρέσει ο τρόπος που το πουλά, αν και έχουν περάσει 1500+ χρονάκια από όταν η χώρα μας ήταν ονομαστή για τα παραπάνω, αλλά δεν βαριέσαι.

“Το ταξίδι μας στην Ελλάδα θα μας επιτρέψει να ανακαλύψουμε την ενασχόληση των Ελλήνων με τη θάλασσα, την ιστορική και την πολιτιστική πλευρά της Ελλάδας καβάλα στις μοτοσυκλέτες μας. Σε όλη τη χώρα υπάρχουν αναρίθμητοι αρχαίοι ναοί, αρχαιολογικοί χώροι και αρχαία μνημεία, όπως η Ακρόπολη, οι Δελφοί, οι Μυκήνες, η αρχαία Ολυμπία, μνημεία που θα επισκεφτούμε με τους αετούς μας.”

Ας δούμε χαρακτηριστικά τι περιλαμβάνει το ταξίδι.

Πρώτη μέρα, 9 Οκτωβρίου: Noale-Ancona, 310 χλμ.

Αναχώρηση από Ιταλία και επιβίβαση στο καράβι

Δεύτερη μέρα, 10 Οκτωβρίου: Ηγουμενίτσα-Τρίκαλα, 230 χλμ.

Λίμνη Ιωαννίνων, Μετέωρα.

Τρίτη μέρα, 11 Οκτωβρίου: Τρίκαλα-Θήβα, 300 χλμ.

Δελφοί, ναός του Απόλλωνα.

Και το πρόγραμμα συνεχίζεται με επισκέψεις στον Παρθενώνα, στο Ναύπλιο, στην Επίδαυρο, τη Μονεμβασία, την Ελαφόνησο, τον Μιστρά, και την Ολυμπία, με τους ταξιδιώτες να επιστρέφουν στην Ιταλία στο τέλος της 8ης μέρας.

Οι τιμές ξεκινούν από τα 1.650 ευρώ αν φέρεις τη δική σου μοτοσυκλέτα, ανεβαίνουν στα 2.190 ευρώ για να οδηγήσεις μια νοικιασμένη Moto Guzzi, προσθέτουμε 1.490 ευρώ για κάθε συνεπιβάτη, ενώ αν θέλουμε μονό δωμάτιο υπολογίζουμε επιπλέον 450 ευρώ.

Η τιμή περιλαμβάνει σίτιση, διαμονή, εισιτήρια πλοίων, είσοδο σε αρχαιολογικούς χώρους, βενζίνη, κ.α.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα της διοργάνωσης ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon