.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 20 Ιουλίου 2021 15:21

Moto Guzzi Experience 2021 - Centenary Tour - Οργανωμένο ταξίδι για λίγους

Πώς θα σας φαινόταν ένα οργανωμένο ταξίδι 27 ημερών, καβάλα σε μοτοσυκλέτα της Moto Guzzi, με εκκίνηση από το Noale, πέρασμα από το Nordkapp και κατάληξη στο εργοστάσιο της ιταλικής φίρμας στο Mandello del Lario; Όνειρο; Περιμένετε να ακούσετε και την τιμή.

Οι συμμετοχές στο Centenary Tour είναι ανοιχτές μέχρι τα τέλη Ιουλίου, με το ταξίδι να λαμβάνει χώρα μεταξύ 17 Αυγούστου και 12 Σεπτεμβρίου 2021.

Οι συμμετέχοντες, καβάλα σε μοτοσυκλέτες της Moto Guzzi, θα ταξιδέψουν σε μια θρυλική διαδρομή, που θα περάσει από το βορειότερο ακρωτήρι της Ευρώπης για να καταλήξει στο αρχηγείο της εταιρείας, στο Mandello del Lario, τις μέρες που θα διεξάγεται το event World Moto Guzzi Days.

Το Centenary Tour είναι ανοιχτό για όλους όσοι θέλουν να οδηγήσουν στην θρυλική διαδρομή που έγινε διάσημη το 1928 από τον Giuseppe Guzzi, αδελφό του ιδρυτή Carlo, ο οποίος ταξίδεψε στο Βόρειο Ακρωτήρι καβάλα σε μια Moto Guzzi GT 500 Norge.

Εικοσιεπτά μέρες στον δρόμο, και 8.000 χιλιόμετρα οδήγησης σε μαγικά τοπία, και με τη δυνατότητα να οδηγήσετε όλα τα μοντέλα της νέας γκάμας της Moto Guzzi!

Το καραβάνι των ταξιδιωτών θα σταματήσει μια μέρα στο Ελσίνκι, μια στο Ταλίν, μια στη Ρίγα, και μια στην Πράγα.

Και φτάσαμε και στις τιμές. Αν δηλώσετε συμμετοχή με τη δική σας Moto Guzzi, οι τιμές ξεκινούν από τα 5.950 ευρώ, ενώ αν θέλετε να οδηγείτε τα μοντέλα της διοργάνωσης, ανεβαίνουμε στα 7.950 ευρώ! Το κόστος του συνεπιβάτη είναι 5.450 ευρώ, κι έτσι καταλαβαίνετε πως 2 άτομα με όρεξη να οδηγήσουν όλη τη γκάμα της Moto Guzzi στο μαγικό αυτό ταξίδι θα πρέπει να πληρώσουν τουλάχιστον 13.400 ευρώ, και αυτό δίχως να υπολογίζουμε και μερικά άλλα κόστη που δεν περιλαμβάνονται στην τιμή.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώσετε συμμετοχή, δείτε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon