.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2020 13:15

Soriano Motori - Η πρώτη εταιρεία μοτοσυκλέτας που δέχεται πληρωμή σε κρυπτονόμισμα!

Μετά την Tesla και τη BMW στον χώρο του αυτοκινήτου, τώρα η εταιρεία ηλεκτρικών μοτοσυκλετών Soriano Motori γίνεται η πρώτη εταιρεία μοτοσυκλετών του κόσμου που δέχεται πληρωμή με κρυπτονομίσματα!

Η Soriano Motori δέχεται πληρωμή σε διάφορα ψηφιακά νομίσματα, συμπεριλαμβανομένων των Bitcon, Ethereum, BTC Cash, LiteCash, LiteCoin, κ.α., με τα οποία ο ενδιαφερόμενος μπορεί να αγοράσει μια ηλεκτρική μοτοσυκλέτα της ιταλικής φίρμας.

Ο ιδρυτής της εταιρείας, Marco Soriano είναι γνωστός επενδυτής, με μεγάλη εμπειρία στα κρυπτονομίσματα, και μεταξύ άλλων αναφέρει: “Όλοι οι πελάτες μας θα μπορούν να αγοράσουν μια μοτοσυκλέτα από εμάς με όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα κρυπτονομίσματα. Χάρη στο Bitcoin και στα υπόλοιπα κρυπτονομίσματα, μπορούμε να προβούμε σε διεθνείς συναλλαγές δίχως προμήθεια, και δίχως να μας ενδιαφέρουν οι αλλαγές σε νόμισμα, μεταξύ άλλων.”

Έτσι, μετά την Tesla και τη BMW στα τετράτροχα, η Soriano Motori γίνεται η πρώτη δίτροχη εταιρεία που δέχεται κρυπτονομίσματα για την αγορά των μοντέλων της. Φυσικά, πέρα από τα κρυπτονομίσματα, ο πελάτης μπορεί να πληρώσει σε ευρώ, λίρες, και δολάρια.

Με τιμές που ξεκινούν από 25,500, 30,500, και 32,500 ευρώ για τις μοτοσυκλέτες της Soriano Motori, ο ενδιαφερόμενος που θέλει να πληρώσει πχ. με Bitcoin, θα πρέπει να καταβάλει 1.37, 1.64, και 1.75 Bitcoin, με την ισοτιμία του ενός Bitcoin στα 18.577 ευρώ, στις 17/12/2020.

Θυμίζουμε πως οι τρεις εκδόσεις της ηλεκτρικής μοτοσυκλέτας της Soriano Motori έχουν σχεδιαστεί από τον Έλληνα σχεδιαστή Λυκούργο Ορνεράκη, ο οποίος την ώρα που γραφόταν αυτό το άρθρο δούλευε πάνω στα επόμενα ηλεκτρικά δίκυκλα της εταιρείας.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon