.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020 12:36

Moto Femmes Hellas - Γύρος “αφύπνισης” για τον καρκίνο του μαστού στο HSBK

Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου, την Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού, οι Moto Femmes Hellas πραγματοποίησαν γύρο “αφύπνισης” στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων, στηρίζοντας τον αγώνα της Δήμητρας “Τζο” Λαδάς για να ακουστεί το μήνυμα για την πρόληψη που σώζει ζωές απέναντι στον καρκίνο του μαστού.

Εξεταστείτε… η πρόληψη σώζει

  • 20-40 ετών: Κλινική εξέταση κάθε 3 χρόνια
  • 35-40 ετών: Κάνε την πρώτη μαστογραφία «αναφοράς»
  • 40+: Μαστογραφία και κλινική εξέταση κάθε χρόνο

Καμία γυναίκα δεν είναι μόνη σε αυτή τη μάχη

Ας δούμε τον γύρο “αφύπνισης” μέσα από τα μάτια των Moto Femmes:

“Συγχαρητήρια σε όλες τις κύριες που συμμετείχαν στον "γύρο αφύπνισης". Καμία χρονομέτρηση, καμία ήττα! Έστω και μια γυναίκα να εξεταστεί για καρκίνο του μαστού από το μήνυμα της πρόληψης, θα είναι η νίκη όλων μας.

Ευχαριστούμε όλους όσους ήταν εκεί και μας συγκίνησαν με το χειροκρότημά τους, καθώς επίσης και όλους τους αγωνιζόμενους που θέλησαν να βάλουν την ροζ κορδέλα μας στα μηχανάκια τους στέλνοντας κι αυτοί το μήνυμα μας παντού.

Ευχαριστούμε τις γυναίκες του Skydive Greece που μας φιλοξένησαν στο χώρο τους και ενώθηκαν μαζί μας για τον σκοπό αυτό.

Ευχαριστούμε τους διοργανωτές του Hellenic SBK Championship που μας παραχώρησαν την πίστα των Μεγάρων κατά τη διάρκεια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας.

Παρακινήστε τις γυναίκες σας, τις κόρες σας, τις μαμάδες σας, τις αδερφές σας και τις φίλες σας να εξετάζονται ΚΑΘΕ χρόνο, η πρόληψη σώζει!”

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020 12:41

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon