.
Κατηγορία Άλλοι
Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020 13:25

Δήμητρα “Τζο” Λαδά - 3η θέση στα SS300 στο HSBK 2020, σε μια συμμετοχή με δυνατά μηνύματα

Στην επιστροφή της στους αγώνες ταχύτητας μοτοσυκλέτας μετά από 13 χρόνια αποχής, η Δήμητρα “Τζο” Λαδά πήρε την 3η θέση στα SS300 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας HSBK 2020, διαδίδοντας παράλληλα το μήνυμα της προληπτικής εξέτασης για τον καρκίνο του μαστού.

Σε ευχαριστήριο μήνυμα της, η Τζο αναφέρει τα εξής: “3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας #hsbk, κατηγορία Supersport 300.

Ευχαριστώ την KTM South East Europe γι' αυτό το μαγικό ταξίδι της επιστροφής μου στους αγώνες.

Δίπλα μου, η ομάδα μου Zen-One Racing, ο προπονητής μου Σάκης Συνιώρης, ο σύλλογος γυναικών με καρκίνο του μαστού Άλμα Ζωής, το περιοδικό μοτοσυκλέτας ΒΙΚΕΙΤ, η Tzortzopoulos Moto Fashion, η Rise Custom Gear, η Φοίβη Πιλάτες, ο Kafetzidakis Sails, η Blink Optical gr, η rho foods, το kyma surf και φυσικά οι γυναικάρες μου Moto Femmes Hellas.

Αφήνω τελευταίο και καλύτερο τον άντρα μου, Βαγγέλη που είναι δίπλα μου από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή.

Σας ευχαριστώ που μ' εμπιστευθήκατε μετά από 13 ολόκληρα χρόνια αποχής από τους αγώνες κι είχα την ευκαιρία να ξαναζήσω μέσα στην πίστα, μεταδίδοντας το σημαντικό μήνυμα της πρόληψης του καρκίνου του μαστού!

Δυνατά για το 2021.”

Εμείς ευχόμαστε καλή συνέχεια στη Τζο, ενώ περισσότερα για την προσπάθεια της σχετικά με τη διάδοση του μηνύματος της προληπτικής εξέτασης για τον καρκίνο του μαστού μπορείτε να διαβάσετε στην συνέντευξη που μας παραχώρησε, ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon