.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020 13:39

Google Maps - Ξεκίνησε να δίνει πληροφορίες για τα κρούσματα Covid-19 σε κάθε περιοχή!

Η δικτυακή εφαρμογή των χαρτών της Google (Google Maps) ξεκίνησε ήδη να δίνει πληροφορίες για τα κρούσματα Covid-19 για την περιοχή που κατευθύνεστε / σας ενδιαφέρει.

Η Google ανακοίνωσε πως σύντομα θα κυκλοφορήσει αναβαθμισμένη έκδοση των χαρτών της, που θα αναφέρει τα κρούσματα Covid-19 στην περιοχή που ενδιαφέρεστε να κινηθείτε, κάτι που ήδη ισχύει για κάποιες χώρες, αν και όχι ακόμα για την Ελλάδα.

Μόλις αναβαθμιστεί το Google Maps και για τη χώρα μας, θα βλέπουμε την επιλογή «Covid-19 Info» που θα αναφέρει τα κρούσματα Covid-19 ανά ημέρα, και θα δείχνει το αν αυτά αυξάνονται στη συγκεκριμένη περιοχή, ή αν βρίσκονται σε καθοδική πορεία.

Η νέα αυτή δυνατότητα θα έχει χρωματική διαβάθμιση ανάλογα με το πόσα κρούσματα έχει η κάθε περιοχή, στα πρότυπα της χρωματικής διαβάθμισης που γνωρίζουμε για την κίνηση στους δρόμους.

Τα δεδομένα για την Covid-19 θα συλλέγονται από τους τοπικούς οργανισμούς υγείας, τα νοσοκομεία, αλλά και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Σε κάποιες χώρες η εφαρμογή Google Maps έχει ήδη ξεκινήσει να αναφέρει τα δοκιμαστικά κέντρα στα οποία μπορεί κανείς να κάνει τεστ για τον Κορωνοϊό, αν και για την ώρα ούτε αυτή η δυνατότητα ισχύει για την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon