.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2022 13:58

Isle of Man TT 2022 – Ελεύθερη η προσέλευση των θεατών

Η κυβέρνηση του Νησιού ανακοίνωσε πως ενόψει του αγώνα του 2022 δεν θα ισχύει κανένας περιορισμός για τους επισκέπτες.

Μετά από δύο συνεχόμενες χρονιές χωρίς Tourist Trophy – ελέω covid – ο διάσημος αγώνας στους δρόμους του Isle of Man φαίνεται πως επιστρέφει στη δράση το 2022, προγραμματισμένος από 20 Μαΐου ως 10 Ιουνίου 2022.

Καθώς τον τελευταίο καιρό στην Αγγλία αποφασίστηκε η πλήρης χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων για προστασία από την πανδημία covid, η τοπική κυβέρνηση του Isle of Man αποφάσισε να ακολουθήσει ανακοινώνοντας την πλήρη απελευθέρωση πρόσβασης για όλους όσους επιθυμούν να ζήσουν από κοντά τη μαγεία του αγώνα.

Έτσι οι επισκέπτες στο Νησί δεν απαιτείται να έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού, δεν χρειάζεται καν αρνητικό τεστ, ούτε και να τεθούν σε καραντίνα. Οι μόνοι ταξιδιωτικοί περιορισμοί που θα ισχύσουν αφορούν τους ταξιδιώτες από χώρες που θα συμπεριλαμβάνονται τότε στην κόκκινη λίστα της Αγγλίας, δηλαδή από χώρες όπου υπάρχει έξαρση κρουσμάτων.

Φυσικά όλα αυτά μπορεί να αλλάξουν στην πορεία, εφόσον όμως οι τωρινές συνθήκες δεν στραφούν προς το χειρότερο, όλα δείχνουν πως οδεύουμε στην πλήρη επιστροφή του Isle of Man TT στην κανονικότητα.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon