.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2022 14:23

MotoGP – Με τον γιατρό του Rafael Nadal δουλεύει στην αποκατάσταση του χεριού του ο Marc Marquez!

Ο έξι φορές παγκόσμιος πρωταθλητής MotoGP, Marc Marquez, δουλεύει με τον γιατρό του τενίστα Rafael Nadal στην αποκατάσταση του δεξιού του χεριού που τραυμάτισε άσχημα το 2020.

Ο τραυματισμός του Marc Marquez στις αρχές της σεζόν του 2020 ήταν τόσο σοβαρός, ώστε οι συνέπειες από εκείνη την πτώση συνεχίζουν να ταλαιπωρούν έως και σήμερα τον Ισπανό.

Σε τέτοιο σημείο μάλιστα, ώστε στην ομάδα του Marquez να πιστεύουν ότι το μεγάλο τους αστέρι δεν θα καταφέρει να είναι 100% έτοιμο ούτε για το 2022!

Σε συνέντευξή του σε Ισπανικά ΜΜΕ, ο Marc Marquez αποκάλυψε ότι πλέον δουλεύει με τον Angel Ruiz Cotorro, που είναι και ο προσωπικός γιατρός του Rafael Nadal!

«Σε συζήτηση που είχα με τον γιατρό που με χειρούργησε (σ.σ. τρεις φορές μάλιστα!) είπαμε να δουλέψω και με τον Ruiz Cotorro, που είναι ο γιατρός της Εθνικής ομάδας τένις της Ισπανίας».

«Έχει μια πάρα πολύ καλή ομάδα και τους επισκέφτηκα αρκετές φορές κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Βέβαια συνεχίζω να δουλεύω και με το δικό μου εκπαιδευτή, όμως δεν έχει και τόση εμπειρία με τέτοιου είδους τραυματισμούς».

«Πλέον, μετά από πολλές αναλύσεις από την ομάδα του Dr. Cotorro, κατανοούμε πολλά περισσότερα πράγματα για τον τραυματισμό μου στο χέρι».

«Έχει περάσει πάνω από ενάμιση χρόνος και ακόμα έχω περιορισμούς στον ώμο κυρίως. Το πρόβλημα είναι ότι από τη στιγμή που παρουσιάζεται φλεγμονή σ’ αυτή την περιοχή, τότε πονάω και χάνω σε δύναμη».

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2022 14:25

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon