.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 02 Ιουνίου 2020 11:33

Αστυνομικοί συλλαμβάνουν... μοτοσυκλετιστή της ΔΙΑΣ για πληθώρα παραβάσεων!

Περίεργο το περιστατικό που συνέβη σύμφωνα με το policepress.gr, στην Γλυφάδα, πριν από μια περίπου εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 27/05/2020 και ενώ αστυνομικοί της τροχαίας Ελληνικού βρισκόντουσαν στην Πλατεία Εσπερίδων, εντόπισαν μοτοσυκλετιστή να καβαλά το κράσπεδο και να εισέρχεται ανάποδα σε μονόδρομο, με πρόθεση να παρκάρει, όπως δήλωσε ο ίδιος.

Η ομάδα της τροχαίας Γλυφάδας προχώρησε σε έλεγχο του μοτοσυκλετιστή και διαπίστωσε σωρεία παραβάσεων, πέραν αυτών του ΚΟΚ, που είχε ήδη διαπράξει μπροστά στα μάτια τους.

Συγκεκριμένα, ο αναβάτης δεν έφερε μαζί του το δίπλωμα ενώ η πολιτική μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε, ήταν ανασφάλιστη και με ξεβαμμένη την πινακίδα κυκλοφορίας της, γεγονός που καθιστούσε αδύνατη την ανάγνωση της.

Η μεγαλύτερη έκπληξη ωστόσο, ήταν ότι ο αναβάτης αποδείχθηκε πως ανήκει στην ομάδα ΔΙΑΣ, έχοντας πρόσφατα εισαχθεί στο σώμα των Ειδικών Φρουρών!

Πάντως οι αστυνομικοί προχώρησαν στην άμεση σύλληψη του και ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα για τα περαιτέρω...

Μια άλλη πληροφορία από το policepress.gr που έχει επίσης ενδιαφέρον, είναι ότι προ 15θήμερου η αστυνομία είχε συλλάβει ένα άλλα άτομο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 15.000 ευρώ, η προέλευση των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογηθεί, ενώ στον έλεγχο που ακολούθησε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών και ζυγαριές ακριβείας.

Το άτομο αυτό λοιπόν, σχετίζεται με άρρηκτους δεσμούς φιλίας, όπως αναφέρεται στο policepress.gr, με τον Ειδικό Φρουρό που συνελήφθη στην Γλυφάδα.

Χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα κάτι, είναι ένα στοιχείο που σε κάθε περίπτωση διερευνάται.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon