.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2020 09:40

H Andeli Mototouring στο Guca Festival της Σερβίας, 01-09 Αυγούστου 2020

H Andeli Mototouring φέτος διοργανώνει ένα ταξίδι εκτός συνόρων, στο διεθνούς φήμης φεστιβάλ χάλκινων πνευστών της Guca της γειτονικής μας Σερβίας.

Με αφορμή τα 60 χρόνια από τότε που πραγματοποιήθηκε το πρώτο Guca Festival το 1961, θα επισκεφθούμε το γραφικό χωριό, όπου για μία εβδομάδα μέσα στον Αύγουστο, πλήθος από τσιγγάνικες κυρίως μπάντες με αυτοδίδακτους μουσικούς, διαγωνίζονται παίζοντας παραδοσιακές μελωδίες των Ρομά των Βαλκανίων, με στόχο την ανάδειξη της καλύτερης μπάντας. Το χωριό μετατρέπεται σε μια πολύ θορυβώδη εμποροπανήγυρη όπου πωλούνται διάφορα παραδοσιακά προϊόντα και οι μπάντες παρελαύνουν όλη την ημέρα.

Ο διαγωνισμός αυτός φυσικά αποτελεί απλή αφορμή για ξέφρενο γλέντι, άφθονο φαγητό και χορό μέχρι πρωίας και η εκδήλωση μοιάζει με μία φολκλόρ παράσταση, με ξεκάθαρα Σέρβικη ταυτότητα, γεμάτη χρώματα, μουσική και διασκέδαση, όλα στον υπερθετικό βαθμό.

Μη χάσετε την ευκαιρία να παρευρεθείτε στη μεγαλύτερη γιορτή χάλκινων πνευστών στα Βαλκάνια, σε μία τέλεια οργανωμένη εκδρομή, με την συντροφιά αλλά και την ασφάλεια της andeli mototouring.

Ο αριθμός των συμμετοχών είναι περιορισμένος.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ!

ANDELI MOTOTOURING
Λ. Μεσογείων 355, Χαλάνδρι / 210 6533968 / Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon