.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020 15:33

Γάντια με ενσωματωμένο QR code πληροφορούν για το ιατρικό προφίλ του αναβάτη

H Racer είναι μια Γαλλική εταιρεία που ειδικεύεται στην σχεδίαση και παραγωγή γαντιών, μεταξύ άλλων και για μοτοσυκλετιστές.

Πρόσφατα, η Racer έδωσε την δυνατότητα στους αναβάτες που θα παραγγείλουν τα μοντέλα Command GTX και Touring Pro GTX, να ενσωματώσουν σε αυτά έναν κωδικό QR, με στοιχεία που αφορούν στο ιατρικό προφίλ τους.

Το προσωπικό QR code του κάθε αναβάτη, τοποθετείται σε διακριτό σημείο, στο λουράκι σύσφιξης του γαντιού στον καρπό.

SPRINT ID1 002 PALM

Η χρησιμότητα όλου αυτού, είναι ότι σε περίπτωση ατυχήματος, οι διασώστες με ένα απλό σκανάρισμα από το κινητό τους, έχουν πρόσβαση σε ζωτικής σημασίας πληροφορίες όπως η ομάδα αίματος, τυχόν αλλεργίες σε διάφορα φάρμακα, ιστορικό ασθενειών και παθήσεων, καθώς και στοιχεία επικοινωνίας με συγγενικά / οικεία πρόσωπα.

Το QR code δημιουργείται αφού ο αναβάτης που θα παραγγείλει τα γάντια, συμπληρώσει την διεθνώς αναγνωρισμένη φόρμα ψηφιακής ταυτοποίησης ID1. Στην συνέχεια, η Racer ράβει το QR code στα γάντια και τα παραδίδει στους αγοραστές.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020 15:40

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon