.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020 13:25

MV Agusta – Νέος κινητήρας 950 κ.εκ. και Adventure μοντέλο – “Θα δώσουμε νέα πνοή στα 350 κ.εκ.” αναφέρει ο πρόεδρος της εταιρείας

Για τα παρόν και το μέλλον της MV Agusta μίλησε ο πρόεδρος της MV Agusta, Τimur Sardarov, σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Motociclismo.

Ανάμεσα σε όλα όσο ανέφερε, ξεχωρίζουν φυσικά οι τοποθετήσεις του για την συνεργασία της MV Agusta με την Loncin και την δημιουργία μιας νέας γκάμας στα 350 κ.εκ., καθώς και για τα νέα μοντέλα μεγάλου κυβισμού που πρόκειται να παρουσιαστούν.

Ο Sardarov, δήλωσε χαρακτηριστικά:

“H συνεργασία μας με την Loncin, δεν διαφέρει σε κάτι από τις συνεργασίες που έχουν η KTM με την Bajaj και η BMW με την TVS. Για εμάς, η κατηγορία των 350 κ.εκ. είναι πολύ σημαντική και στόχος μας είναι η παραγωγή όμορφων και αποδοτικών μοντέλων, σχεδιασμένων από την MV Agusta, τα οποία απλά θα παράγονται στην Ασία.

Αν εξαιρέσει κανείς το 390 Duke της KTM, η κατηγορία δεν προσφέρει συγκινήσεις,  ο λόγος ύπαρξης της είναι απλά το μικρό κόστος παραγωγής. Δεν υπάρχει κατασκευαστής που θα μπορούσε να παράγει αυτές τις μοτοσυκλέτες σε ευρωπαϊκό έδαφος, δεν θα ήταν “βιώσιμο” οικονομικά.

Εμείς θα έχουμε πλήρη έλεγχο στην παραγωγή των μοντέλων που θα κατασκευάζει η Loncin. Όπως ήδη γνωρίζετε, αυτά θα βασίζονται σε ένα δικύλινδρο μοτέρ 350 κ.εκ. το οποίο σχεδιάστηκε και εξελίχθηκε με τα standard και την φιλοσοφία που έχουν σχεδιασθεί και οι μεγαλύτερου κυβισμού κινητήρες στην γκάμα μας. Με λίγα λόγια θα είναι απλά, “μικρά MV Agusta” και θα δώσουν νέα πνοή στην κατηγορία.

Η παραγωγή των μεγάλου κυβισμού μοντέλων, θα συνεχιστεί επί ευρωπαϊκού εδάφους. Αυτή την στιγμή δουλεύουμε σε ένα νέο κινητήρα 950 κ.εκ. που θα τοποθετηθεί σε μια νέα γενιά μοντέλων. Θα υπάρξουν και άλλα λανσαρίσματα όπως αυτό μιας Adventure μοτοσυκλέτας.”  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon