.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 03 Δεκεμβρίου 2019 16:57

Piaggio Technical Challenge 2019 - Πανελλήνιος διαγωνισμός τεχνικής δεξιότητας

Με την ανάδειξη των τριών καλύτερων τεχνικών ολοκληρώθηκε από την Piaggio Hellas ο διαγωνισμός Piaggio Technical Challenge 2019, η τελική φάση του οποίου πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας.

Η Piaggio Hellas παραμένει σταθερή στη δέσμευσή της να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στους πελάτες της, αναγνωρίζοντας την αξία της υψηλού επιπέδου τεχνικής κατάρτισης και της κορυφαίας ποιότητας στην επιδιόρθωση και συντήρηση των οχημάτων.

Στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής κατά την τελευταία δεκαετία η εταιρεία έχει προβεί σε ένα σύνολο συντονισμένων ενεργειών, όπως:

- Η δημιουργία προδιαγραφών για τα συνεργεία με στόχο την τυποποίηση των διαδικασιών και την εξασφάλιση υψηλού επιπέδου υπηρεσιών

- Η συνεχής αξιολόγηση, τόσο όσον αφορά τις επιμέρους παραμέτρους των προδιαγραφών όσο και τους γενικότερους στόχους που περιλαμβάνει η προσπάθεια αυτή

- Η δημιουργία Εκπαιδευτικού Κέντρου, όπου διενεργούνται τακτικές εκπαιδεύσεις του δικτύου σε νέους κινητήρες, συστήματα και νέες τεχνολογίες αλλά και η γενική εκπαίδευση των νέων συνεργατών και τεχνικών.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 10 ετών λειτουργίας του Εκπαιδευτικού Κέντρου, η Piaggio Hellas διεξήγαγε φέτος για πρώτη φορά τον πανελλήνιο διαγωνισμό τεχνικής δεξιότητας “Piaggio Technical Challenge”, ανοικτό προς όλους τους μηχανικούς του επίσημου δικτύου της. Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε σε δυο στάδια, το πρώτο θεωρητικό και το δεύτερο πρακτικό, στο οποίο προκρίθηκε περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων και έλαβε χώρα στο Εκπαιδευτικό Κέντρο της Piaggio Hellas.

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε με επιτυχία και ενθουσιώδη συμμετοχή σημαντικού αριθμού μηχανικών, οι οποίοι απέδειξαν στην πράξη το υψηλό επίπεδο τεχνικής επάρκειας και διαγνωστικής ικανότητας του επίσημου δικτύου τεχνικής υποστήριξης της Piaggio Hellas.

Οι τρεις νικητές θα ταξιδέψουν στην Ιταλία, στις εγκαταστάσεις του Piaggio Group, όπου θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν τις γραμμές παραγωγής, τη νέα ρομποτική αποθήκη ανταλλακτικών αλλά και να ξεναγηθούν στο ανανεωμένο Μουσείο Piaggio.

Η Piaggio Hellas συγχαίρει θερμά τους νικητές αλλά και όλους τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon