.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 03 Δεκεμβρίου 2019 11:36

Αναρχική γαλοπούλα εμποδίζει αστυνομικό να κόψει κλήση – Video

Σας την έχει “πέσει” ποτέ γαλοπούλα; Εμένα ναι, μια φορά στο Αίγιο και ήταν συμμορία,  τρεις καλοθρεμμένες, που με πήραν στον κατόπι. Από τότε, δεν τους έχω και πολύ συμπάθεια…

Είναι ζωντανά που υπερασπίζονται τον χώρο τους και δεν το έχουν και πολύ να σε αρχίσουν στις “ραμφιές”. Προς υπεράσπιση τους βέβαια, και εμείς ως είδος δεν τους κάνουμε λίγα, αφού δεν τις εκτρέφουμε ακριβώς για να γίνουν pet αλλά γεμιστές στον φούρνο.  

Πρόσφατο video από το U,S and A όμως, δίνει μια άλλη διάσταση σε αυτή την επιθετικότητα. Σε αυτό βλέπουμε αστυνομικό στο Livermore της California, να σταματά αυτοκίνητο, για να επιδώσει στον οδηγό του κλήση υπέρβασης του ορίου ταχύτητας εντός κατοικημένης περιοχής.

Tότε, μια Breaking the Law, αναρχική και ACAB γαλοπούλα εμφανίζεται ξαφνικά και την πέφτει στον αστυνομικό, εμποδίζοντας τον να κόψει την κλήση. Η γαλοπούλα, συνεχίζει το στενό μαρκάρισμα στον εκπρόσωπο του νόμου, μέχρι αυτός να ανέβει στην μοτοσυκλέτα του και να αποχωρήσει.  

Είναι η δεύτερη φορά που μέλος της ορνιθοπανίδας γλυτώνει πολίτη από κλήση για υπερβολική ταχύτητα, ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και την ροπή των ίδιων των  πτηνών προς την ανομία.

Τι μπορεί να σημαίνουν όλα αυτά; Έχουμε μια φτερωτή κολεκτιβοποίηση που αποτελεί τον πυρήνα εξτρεμιστικών δράσεων, ενάντια στις αρχές; Θα οδηγήσουν τα πουλιά τον πολιτισμό μας στο χάος και στην καταστροφή; Τι μας κρύβουν;


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon