.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 08 Μαϊος 2019 14:46

Περιστέρι – “κάγκουρας” παραβιάζει τα όρια ταχύτητας στην Γερμανία

Bocholt, Γερμανία. Μια ήσυχη πόλη 70.000 κατοίκων, στα σύνορα με την Ολλανδία,  τακτοποιημένη και καθαρή σαν να πρόκειται για γιγαντιαία μακέτα. Εκεί που όλοι πέφτουν για ύπνο στην 21:30 και το θέμα συζήτησης στο δημοτικό συμβούλιο είναι ότι το χορτάρι στην άκρη του δρόμου, έχει εισχωρήσει κατά 2 χιλιοστά εντός της βοηθητικής λωρίδας. Όλα εν τάξει.

Όλα; Όχι! Υπάρχουν όντα στο Bocholt, με ροπή στην αταξία, άναρχα, χωρίς ιδανικά, που έχουν βαλθεί να καταστρέψουν όλο αυτό το δημιούργημα! Ένα θρασύτατο και επικίνδυνο περιστέρι καταγράφηκε λοιπόν από κάμερα – ραντάρ, να ίπταται με ταχύτητα 45 χλμ./ώρα, εντός αστικού ιστού, σε δρόμο όπου το όριο είναι 30 χλμ./ώρα. 


Σαν να μην έφτανε αυτό, το άνομο αυτό περιστέρι, όπως αποδεικνύει η φωτογραφία, πετούσε με κατεύθυνση αντίθετη από αυτή του δρόμου, θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές ανυποψίαστων περαστικών και οδηγών!

Οκ, αρκετά με την πλάκα, Την φωτογραφία ανήρτησε στην σελίδα που διατηρεί στο facebook, o δήμος του Bocholt, προφανώς αστειευόμενος για το περιστατικό. Είναι πραγματική, όντως φωτογραφήθηκε ένα περιστέρι από κάμερα – ραντάρ, αφού η ταχύτητα του ενεργοποίησε το σύστημα.

Περιττό να αναφέρουμε, ότι η φωτογραφία έγινε viral…


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon