.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 09 Μαϊος 2019 10:43

Βίντεο - O Adam Riemann τεστάρει το KTM 790 Adventure R στο Naxos Rally

Ένας αγώνας Ράλι είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεται για να δοκιμαστεί πλήρως μια μοτοσυκλέτα που δηλώνει και θέλει να είναι φτιαγμένη για Περιπέτεια. Ένα καλό βίντεο θέλει έναν παθιασμένο δημιουργό, κάμποση εμπειρία στον χώρο θα ήταν καλοδεχούμενη και φυσικά το σωστό σκηνικό.

Όλα αυτά τα ωραία έδεσαν με μαγικό τρόπο στα μέσα του Απρίλη, όταν το πανέμορφο νησί της Νάξου φιλοξένησε το ετήσιο Ράλι του, Naxos Adventure Rally, με μαγικό καιρό, πολλές και καλές συμμετοχές από όλον τον κόσμο και, μεταξύ αυτών, τον γνωστό και μη εξαιρετέο Adam Riemann της Motology Films.

Έχουμε πολλάκις παρουσιάσει βίντεο του Riemann και πάντα θαυμάζουμε την πλήρη αρτιότητα της δουλειάς του, τόσο σε τεχνικό επίπεδο, όσο και στα θέματα που καλύπτει.

Φυσικά και ένας αγώνας εκτός δρόμου στη Νάξο την Άνοιξη είναι εξαρχής ένα θαυμάσιο θέμα, μόνο που εδώ το συγκεκριμένο βίντεο δεν εστιάζει στον αγώνα καθαυτό, αλλά τον χρησιμοποιεί ως το ιδανικό υπόβαθρο για να μας εξηγήσει ο Riemann πως τον έζησε με το KTM 790 Adventure R με το οποίος συμμετείχε.

Χωρίς άλλη χρονοτριβή, καθαρίστε 16 λεπτά και κάτι ψιλά στον χρόνο σας και ζηλέψτε ελεύθερα παρακολουθώντας το νέο βίντεο της Motology.

Διαβάστε εδώ τη ρεπορτάζ του Bikeit.gr από το Naxos Adventure Rally 2019, όπου συμμετείχε με τον Τάκη Μανιάτη

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 09 Μαϊος 2019 10:47

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon