.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2019 12:11

MV Agusta - Βρήκε τα κονδύλια, ιδού το νέο πενταετές της πρόγραμμα

Η οικογένεια Sardarov που βρίσκεται πίσω από το επενδυτικό γκρουπ Black Ocean είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για τα κονδύλια που χρειάζονται για την υλοποίηση του πενταετούς αναπτυξιακού προγράμματος της ιστορικής MV Agusta.

Σύμπραξη Ρώσων και Ιταλών λοιπόν, σε μια προσπάθεια να ζήσει η MV Agusta νέες ένδοξες μέρες.

Το αναπτυξιακό σχέδιο της ιταλική εταιρείας αφορά στην επίτευξη παραγωγής 25.000 μοτοσυκλετών σε αυτά τα 5 χρόνια, μαζί με επενδύσεις τόσο σε premium μοντέλα όσο και σε μια νέα μεσαίου κυβισμού γκάμα, που θα επιτρέπει στην MV Agusta να διευρύνει το αγοραστικό της κοινό και συνάμα τις πωλήσεις της.

Επιπλέον, στην τριετία 2019-2021 το σχέδιο περιλαμβάνει την ανάπτυξη του παγκοσμίου δικτύου διανομής, με έμφαση σε Ευρώπη, Ασία και Η.Π.Α..

Η MV Agusta ξεκινά την παραγωγή του νέου Brutale 1000 Serie Oro, που είχε ανακηρυχθεί ως η ομορφότερη μοτοσυκλέτα της EICMA 2018, καθώς και του SuperVeloce 800 Serie Oro. Οι 2 μοτοσυκλέτες θα παραχθούν μόλις σε 300 κομμάτια, τα οποία έχουν ήδη προπωληθεί και θα φτάσουν στους ιδιοκτήτες τους στους επόμενους μήνες.

Μετά από την ανακήρυξη του σε CEO της MV Agusta τον Δεκέμβριο του 2018, ο Timur Sardarov δημιούργησε μια νέα ομάδα ανώτατης διοίκησης, ενώ έφερε στην ομάδα τους Massimo Bordi (ιστορικός designer κινητήρων και κατόπιν manager για τη Ducati) και Paolo Bettin.

Ο Bordi έχει τη θέση του εκτελεστικού αντιπρόεδρου, ενώ ο Bettin θα είναι ο νέος CFO (Οικονομικός Διευθυντής) της MV Agusta. Ο Giovanni Castiglioni θα παραμείνει σε συμβουλευτικό ρόλο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon