.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019 16:55

R.I.P. Davey G. Johnson

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο στην εξαφάνιση του Davey G. Johnson που αγνοείτο από τις 7/6/2019, καθώς ο γνωστός Αμερικανός δημοσιογράφος μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου βρέθηκε νεκρός.

Ο Johnson είχε δουλέψει στο παρελθόν για γνωστά περιοδικά και site του ειδικού τύπου στις Η.Π.Α., όπως το Car and Driver, το Motorcyclist, το Jalopnik, κ.α. ενώ είχε σχέση με μια ακόμα συντάκτη εκδόσεων αυτοκινήτου, την Jaclyn Trop.

Στις αρχές του 2019 εξαφανίστηκε ενώ οδηγούσε προς την κατοικία του, στη Φλόριντα, καβάλα σε ένα δημοσιογραφικό Honda CB1000R.

Η σύντροφός του δήλωσε την εξαφάνιση του, και λίγο αργότερα οι αρχές βρήκαν τη μοτοσυκλέτα με τα κλειδιά πάνω, τα ρούχα, το πορτοφόλι και το laptop του δημοσιογράφου δίπλα στον ποταμό Mokelumne, έναν επικίνδυνο ποταμό με δυνατά ρεύματα και δίνες.

Η αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο ληστείας, ενώ η επικρατέστερη θεωρία ήθελε τον Johnson να έχει σταματήσει για μια βουτιά στον ποταμό, και να παρασύρεται από τα ορμητικά νερά του.

Στη συνέχεια στήθηκε μια τεράστια επιχείρηση εύρεσης του Johnson, με σκάφη, ελικόπτερο, drones και αστυνομικούς να χτενίζουν τις όχθες του ποταμού, δίχως αποτέλεσμα. Μάλιστα λίγο πριν βρεθεί το πτώμα η αστυνομία είχε ανακοινώσει πως σταματά τις εντατικές έρευνες.

Τελικά μια φίλη του ζευγαριού ανακοίνωσε στις 21/6/2019 πως η αστυνομία βρήκε το πτώμα του Johnson, ενώ ως αιτία θανάτου ανακοινώθηκε ο πνιγμός.

Rest in Peace Davey G. Johnson.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon