.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2019 13:51

Harley-Davidson: 100+ χρόνια και 5.000.000 μοτοσυκλέτες μετά

Ο πληθυσμός της Ελλάδας, είναι, σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας, 10.741.156 άτομα. Φανταστείτε λοιπόν σχεδόν οι μισοί Έλληνες να οδηγούσαν Harley-Davidson!

Τις 5.000.000 μονάδες έφτασε λοιπόν η παραγωγή της θρυλικής εταιρείας, όταν μια Heritage Classic, ολοκληρώθηκε στις γραμμές παραγωγής της Harley-Davidson στο York της Πενσυλβάνια πριν από ένα περίπου μήνα (6 Μαίου 2019).

Το ιστορικό αυτό μοντέλο, δεν μπήκε βέβαια σε κάποια προθήκη μουσείου, αλλά παραδόθηκε στον τυχερό ιδιοκτήτη του, Walter Bartlett, o οποίος ήταν άπλα άλλος ένα πελάτης, έχοντας παραγγείλει την μοτοσυκλέτα σε έναν dealer στην πολιτεία του Winscosin.

Η Harley-Davidson, άφησε τα πράγματα να εξελιχθούν ως συνήθως, χωρίς να διαταράξει τις λειτουργίες διανομής και παράδοσης, για το ξεχωριστό αυτό μοντέλo. Έτσι, τηρώντας τις προτεραιότητες στις παραγγελίες, ο Bartlett βρέθηκε κάτοχος του ιστορικά σπουδαίου αυτού μοντέλου και φυσικά ακολούθησε μια mini τελετή παράδοσης – παραλαβής.

HD5

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2019 14:05

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon