.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2019 12:55

Ducati – Τeaser για Streetfighter V4 αλλά περί τίνος πρόκειται;

Το “γυμνό” Panigale, το πολυαναμενόμενο Streetfighter της Ducati με τον V4 κινητήρα δεν είναι μυστικό. Οι φήμες ξεκίνησαν στις αρχές του 2019, όταν και ανακοινώθηκε η λίστα των αναβατών που θα τρέξουν την πιο διάσημη ανάβαση του κόσμου, στον περιβόητο αγώνα χρονομέτρου, Pikes Peak.

H συνέχεια δόθηκε από τον Claudio Domenicali, CEO της Ducati, ο οποίος σε συνέντευξη του τον Μάρτιο του 2019, επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς ότι η μοτοσυκλέτα είναι στα άμεσα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας.

Τέλος τον Μάιο του 2019, το Streetfighter φωτογραφήθηκε ενώ δοκιμαζόταν σε περιβάλλον πίστας, τόσο στις ΗΠΑ, όσο και στην Ιταλία.

Τώρα, με ένα σύντομης διάρκειας teaser το οποίο ανήρτησε η Ducati σε επίσημο λογαριασμό της στα social media, μας ενημερώνει ότι επίκειται κάτι σχετικό με την συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα στις 13 Ιουνίου 2019.

“The gloves come off at Pikes Peak” αναφέρεται στο video και είναι μια έκφραση της αγγλικής που μεταφράζεται ελεύθερα στα ελληνικά ως “τα πράγματα σοβαρεύουν στο Pikes Peak”.

Προφανώς, δεδομένης και της ημερομηνίας, σχεδόν μια εβδομάδα πριν την έναρξη του αγωνιστικού προγράμματος για την ανάβαση Pikes Peak, πρόκειται για την παρουσίαση της ομάδας –και της μοτοσυκλέτας βέβαια- με την οποία η Ducati θα συμμετάσχει φέτος στον αγώνα.

Λέτε όμως να δούμε μαζί και το “πολιτικό” μοντέλο; Υπομονή… λίγες μέρες μείνανε.


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon