.
Κατηγορία Ducati
Τρίτη, 28 Μαϊος 2019 09:43

Ducati Streetfighter V4 – Έρχεται, απαθανατίστηκε σε δοκιμές

Η είδηση προέρχεται από το Ιταλικό Daidegas, το οποίο αποκαλύπτει σε αποκλειστικότητα μια σειρά φωτογραφιών από την πίστα Pergusa στη Σικελία, όπου κάποιος παρευρισκόμενος παρατήρησε και φωτογράφησε το γυμνό V4 που ετοιμάζει η Ducati.

Πρόκειται φυσικά για μια μοτοσυκλέτα η ύπαρξη της οποίας φημολογείται εδώ και πολύ καιρό, έχει εμπλακεί στην ανάβαση του Pikes Peak, έχει τροφοδοτήσει δεκάδες ψηφιακές φαντασιώσεις που επιχειρούν να μαντέψουν πώς θα είναι από σχεδιαστές ανά τον πλανήτη.

Το εν λόγω σάιτ λοιπόν μας δίνει μια πρώτη απάντηση: να πώς θα είναι. Ομολογουμένως οι φωτογραφίες δεν επιτρέπουν να δούμε προσεκτικά τη επερχόμενη γυμνή V4, αλλά μας δίνουν μια πρώτη εικόνα και, το βασικότερο, φαίνεται να επιβεβαιώνουν πως πίσω από τον καπνό υπάρχει και η φωτιά.

Λογικά ο Νοέμβριος και η EICMA θα είναι ο εκλεκτός χωροχρόνος για την επίσημη εμφάνιση του νέου Fighter, Streetfighter ή όπως αλλιώς θέλει να το πει η Ducati, πάντως η ουσία είναι πως το Aprilia Tuono V4 θα πρέπει να ετοιμάζεται για σκληρό ανταγωνισμό.

Πηγή

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon