.
Κατηγορία Ducati
Δευτέρα, 27 Μαϊος 2019 19:51

Ducati Hypermotard 950 concept

Ένα ξεχωριστό Hupermotard 950 από το Ducati Centro Stile παρουσιάστηκε επισήμως στο ετήσιο Concorso d’Eleganza Villa d’Este.

Πρόκειται για μια από τις πιο γνωστές εκθέσεις κλασικών αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, το Concorso d’Eleganza που διοργανώνεται αδιαλείπτως από το 1929 στο ξενοδοχείο Villa d’Este, στην πόλη Cernobbio στις όχθες της λίμνης Κόμο στην κοσμοπολίτικη Βόρεια Ιταλία.

Αυτή η εκδήλωση, που διοργανώνεται κάθε χρόνο τον Μάιο, συγκεντρώνει την αφρόκρεμα των συλλεκτικών, κλασικών και σπάνιων οχημάτων, με αποκορύφωμα τον διαγωνισμό για την ανάδειξη των ομορφότερων, ενώ από το 2002 το πρόγραμμά της διευρύνθηκε για να συμπεριλάβει και πρωτότυπα μοντέλα των εταιρειών.

Κάπως έτσι φέτος η Ducati ανέθεσε στο Centro Stile να σχεδιάσει μια Hypermotard 950 για να εκτεθεί στο Concorso d’Eleganza Villa d’Este, για ένα αποτέλεσμα που είναι ομολογουμένως εντυπωσιακό. Η μοτοσυκλέτα δεν έχει άλλες τροποποιήσεις πλην των όσων μπορεί να δει κανείς με το γυμνό μάτι στην εμφάνισή της.

Στην ίδια εκδήλωση η BMW Motorrad παρουσίασε το πρωτότυπό της R18, ενώ οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και μερικά εξαιρετικά σπάνια οχήματα, όπως μια BMW 507 που κάποτε ανήκες στον Elvis Presley, καθώς και μια Aston Martin V8 Vantage ιδιοκτησίας του Elton John.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 27 Μαϊος 2019 20:10

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon