.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019 11:00

Ducati Dream Tour 2019

Εξερεύνησε την κεντρική Ιταλία με όποια Ducati θες

Μερικά ταξίδια ξεχωρίζουν για τον προορισμό τους, άλλα για τον τρόπο που θα φτάσει κανείς εκεί. Με λίγη τύχη και σωστό προγραμματισμό, ωστόσο, μπορείς να έχεις και τα δύο. Αν, για παράδειγμα, αφήσεις τη Ducati να σου σχεδιάσει τη βολτούλα.

Το πακέτο των Dream Tours αναλαμβάνει την εξερεύνηση μιας περιοχής στην κεντρο-βόρεια Ιταλία που αποκαλείται "Motor Valley", καθώς εκεί εδρεύουν τα περισσότερα από τα πιο μεγάλα ονόματα της βιομηχανίας μοτοσυκλετών και αυτοκινήτων της γειτονικής μας χώρας.

Ducati Travel DreamTour 2018 Calendario 01 Carousel Imgtext 677x740

Το πρόγραμμα για το 2019 περιλαμβάνει 3 + 2 πακέτα, όπου τα επιπλέον και ξεχωριστά δύο αφορούν μια νέα προσθήκη στη συνταγή και δη το Adventure Tour, που προφανώς έρχεται να εκμεταλλευτεί την ικανότητα μοτοσυκλετών όπως τα Multistrada 1260 Enduro και 950 εκτός δρόμου.

Κάθε εκδρομή είναι πενθήμερη, με τις τέσσερεις μέρες αφιερωμένες στην οδήγηση και γνωριμία με την περιοχή, ενώ η μια αφοσιώνεται στην οδική ασφάλεια.

Προορισμός είναι η εξερεύνηση της οροσειράς των Απέννινων στο κομμάτι της που διατρέχει τις επαρχίες Τοσκάνη και Εμίλια Ρομάνα, καθώς κάθε εκδρομή βυθίζεται στο φιδίσιο επαρχιακό δίκτυο της περιοχής με την ασύλληπτα όμορφη φύση.

Ducati Travel DreamTour 2018 05 Gallery 1920x1080

Η Ducati έχει αναθέσει τη διοργάνωση και υποστήριξη του κάθε Dream Tour σε μια έμπειρη ομάδα πλοηγών που μιλούν Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά (εκτός των Ιταλικών φυσικά), υπό την ηγεσία ενός πρώην αναβάτη του Ντακάρ, του Beppe Gualini. Όσο για τα τουριστικού τύπου διαδικαστικά, αυτά τα αναλαμβάνει το τουριστικό γραφείο Boscolo.

Επειδή μιλάμε για Ducati και Motor Valley και εκδρομές, είναι προφανές πως όλο το σχέδιο ξεκινά από ένα ωραιότατο δείπνο στο Scrambler Ducati Food Factory, περιλαμβάνει επίσης επίσκεψη στο εργοστάσιο και στο μουσείο της εταιρείας στο Borgo Panigale.

Ducati Travel DreamTour 2018 Moto 01 Carousel Imgtext 677x740

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν αν νοικιάσουν μοτοσυκλέτα για να κάνουν το Dream Tour τους, και η Ducati τους προσφέρει μια ευρεία γκάμα επιλογών με μοντέλα από τις οικογένειες Multistrada, Supersport και Monster. Κάνεις δηλαδή και το test ride σου.

Για το 2019 το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε έχει τις εξής ημερομηνίες:

21-25 Ιουνίου
21-24 Ιουλίου (Adventure Tour)
13-17 Σεπτεμβρίου
15-18 Σεπτεμβρίου (Adventure Tour)
30 Σεπτεμβρίου - 4 Οκτωβρίου

Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019 11:01

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon