.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 09 Απριλίου 2019 13:37

Καθαρόαιμα Beta έκαναν φτερά από το εργοστάσιο

Η εταιρεία συνιστά προσοχή στην αγορά μεταχειρισμένου

Άγνωστοί διέρρηξαν τις γραμμές παραγωγής της Beta στο Rignano της Φλωρεντίας και “σήκωσαν” έναν μεγάλο αριθμό μοτοσυκλετών, όπως 2T 125/200/250 και 300 RR μοντέλα, καθώς και μερικά XTrainer.

Οι συγκεκριμένες μοτοσυκλέτες, αν και έδειχναν ολοκληρωμένες, δεν είχαν ακόμα συμπληρώσει όλη την διαδικασία της παραγωγής τους, ως εκ τούτου, λείπουν από αυτές κάποια εξαρτήματα και περιφερειακά στοιχεία.

Η Beta ενημερώνει τους μοτοσυκλετιστές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, ιδίως αν διαπιστώσουν κάποια “ευκαιρία” στην αγορά που να αφορά κάποιο μοντέλο από τα ανωτέρω ή μέρη / ανταλλακτικά αυτού. Παρακαλεί επίσης, αν υποπέσει κάτι ύποπτο στην αντίληψη σας που να σχετίζεται με συγκεκριμένα μοντέλα της Beta, να επικοινωνήσετε με τα κεντρικά τους στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Στην ανακοίνωση της η Beta επισημαίνει πως τα μοντέλα που κλάπηκαν, όχι μόνο δεν μπορούν να καταχωρηθούν νόμιμα, αφού οι αριθμοί κινητήρων και πλαισίων έχουν ήδη σταλεί στις αρχές αλλά επίσης αναφέρει ότι η οδήγηση τους, ενδέχεται να εγκυμονεί κινδύνους, αφού οι μοτοσυκλέτες είναι ελλιπείς.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Απριλίου 2019 13:37

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon