.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 09 Απριλίου 2019 13:16

Custom Rumble - Ο διεθνής διαγωνισμός των Ducati Scrambler επιστρέφει για τρίτη φορά

Φτιάξτο, επικοινώνησέ το και κέρδισε

Ο διαγωνισμός Custom Rumble έχει ως κεντρικό θέμα του το καστομάρισμα του Ducati Scrambler και η προηγούμενη, δεύτερη έκδοσή του το 2018 ολοκληρώθηκε με τη βράβευση των νικητών στο World Ducati Week 2018, ανάμεσα σε 132 διεθνείς συμμετοχές στις κατηγορίες Dealer, Customer, Customizer και Rookie Rumble.

Custom Rumble 3rd UC72994 High

Για την τρίτη έκδοση του θεσμού, η Ducati ανακοινώνει 5 νέες κατηγορίες, προσαρμοσμένες στα νέα δεδομένα που έχει δημιουργήσει η άφιξη των Scrambler 1100 και Sixty2.

Custom Rumble Finalist 2018 ESG Rumble 400 UC65269 High

Συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν να διαγωνιστούν στις παρακάτω κατηγορίες, εκ των οποίων οι 4 πρώτες αναφέρονται στο Scrambler 800 και το Sixty2, ενώ η τελευταία αφορά μόνο το 1100:

- Rocker: Μοτοσυκλέτες εμπνευσμένες από τα café racers

- Cut-down: Μοτοσυκλέτες σε στυλ bobber, όπου ό,τι δεν είναι απολύτως απαραίτητο ξεφορτώνεται

- Αll-Terrain: Scramblers σε στυλ Enduro, σχεδιασμένα και εξοπλισμένα για κάθε έδαφος

- Outsider: Μια κατηγορία προορισμένη για όσους δεν αρέσκονται να στριμώχνονται σε κουτάκια και θέλουν να αφήσουν τη φαντασία τους αχαλίνωτη

- Bully: Ειδική κατηγορία αφιερωμένη στο Ducati Scrambler 1100, χωρίς περιορισμούς σε στυλ ή πεδίο χρήσης της μοτοσυκλέτας

Custom Rumble Finalist 2018 Black Ant UC65271 High

Οι εγγραφές έχουν ήδη ανοίξει και θα παραμείνουν ανοικτές ως τις 30 Δεκεμβρίου 2019. Όσοι συμμετάσχουν θα πρέπει να έχουν τις μοτοσυκλέτες τους έτοιμες και να ανεβάσουν το σχετικό υλικό στην επίσημη ιστοσελίδα, Scramblerducati.com, ως τις 30 Ιανουαρίου 2020.

Custom Rumble Finalist 2018 The Batass UC65270 High

Με βάση αυτό, οι επισκέπτες μπορούν να ψηφίζουν τις προτιμήσεις τους μέχρι τις 15 Μαρτίου 2020, επιλογές που θα επηρεάσουν τη νικήτρια μοτοσυκλέτα. Αυτή θα παρουσιαστεί και βραβευτεί τον Μάιο 2020 σε ειδική τελετή και παρουσία μιας επιτροπής προσεκτικά επιλεγμένων ειδικών.

Custom Rumble Finalist 2018 Aree UC65268 High

Όσοι συμμετέχουν στον διαγωνισμό Custom Rumble θα μπορούν να μοιράζονται στις προσωπικές τους σελίδες σε Instagram και Facebook εικόνες και άλλο υλικό από τη δουλειά τους και κατά τη διάρκεια που αυτή εξελίσσεται, συνοδεύοντας με το hashtag #customrumble, ώστε αυτό μετά να αναδημοσιεύεται στις επίσημες σελίδες Scrambler Ducati και Custom Rumble.

Περισσότερες πληροφορίες στην αφοσιωμένη ιστοσελίδα για τον διαγωνισμό

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Απριλίου 2019 13:18

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon