.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019 12:08

Video – Απίστευτος καυγάς κατά την διάρκεια αγώνα ταχύτητας

Να και κάτι που δεν βλέπεις κάθε μέρα…

Το πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών της Cοsta Rica δεν είναι ακριβώς το γεγονός που θα τραβήξει τα βλέμματα της παγκόσμιας κοινότητας τους μηχανοκίνητου αθλητισμού, ωστόσο ο εναρκτήριος αγώνας της σεζόν, που διεξήχθη τον Φεβρουάριο, το κατάφερε!

Για την ακρίβεια ήταν ένα απίστευτο στιγμιότυπο του αγώνα, όπου δυο αγωνιζόμενοι βάλθηκαν να μπλέκονται σε έναν καυγά, μέσα στην πίστα. Μετά από ένα “τζαρτζάρισμα” μεταξύ τους, ο ένας βρέθηκε να κρέμεται στην ουρά της μοτοσυκλέτας του προπορευόμενου, για να τον φιλοδωρήσει με μπουνιές όταν αυτός σταμάτησε στην άκρη. Υπήρξε και απάντηση βέβαια, ενώ ο ένας εκ των δύο βάλθηκε να διασχίσει κάθετα την πίστα, καταλύοντας κάθε έννοια ασφάλειας.

Η ομοσπονδία μηχανοκίνητου αθλητισμού της Costa Rica δεν το άφησε να περάσει έτσι βέβαια και τιμώρησε με άμεσο αποκλεισμό διάρκειας δύο ετών, τους αγωνιζόμενους Jorge Martinez και Marion Calvo, που ενεπλάκησαν στην… κοκορομαχία.

Δείτε το σχετικό video:

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019 12:08

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon