.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019 15:40

Adriatica Classic Moto Challenge – Το απόλυτο ράλι των κλασικών χωματερών

Έρχεται τον Σεπτέμβριο

Πρόκειται για μια συνδιοργάνωση της Αλβανικής Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας, του Registro Italiano Veicoli Storici (Ιταλική Αρχή Ιστορικών Οχημάτων) και της Associazione Centri Sportivi Italiani (Ιταλική Αθλητική Ένωση).

Είναι ένα πενθήμερο τουριστικό ράλι που καλύπτει τρεις χώρες, Ελλάδα, Αλβανία και Βόρεια Μακεδονία, σε μια διαδρομή 1,200 χιλιομέτρων με 70% χώμα και το οποίο θα διεξαχθεί από τις 29 Σεπτεμβρίου ως τις 4 Οκτωβρίου 2019.

Δεκτές γίνονται όλες οι off-road μοτοσυκλέτες που έχουν ταξινομηθεί πριν την 1η Ιανουαρίου 2000 και χωρίζονται στις εξής κατηγορίες:

Κατηγορία 1: 4Τ μονοκύλινδρα ως 499 cc
Κατηγορία 2: 4Τ μονοκύλινδρα από 500 cc και πάνω
Κατηγορία 3: Δικύλινδρα
Κατηγορία 4: 2Τ μονοκύλινδρα
Κατηγορία 5: Δικάβαλα ανεξαρτήτως τύπου μοτοσυκλέτας

adriatica moto challenge map

Το κόστος συμμετοχής ξεκινά από €950, για όσους εγγραφούν ως τις 31 Μαΐου 2019 (€1,100 από 1η Ιουνίου ως και 20 Σεπτεμβρίου που λήγουν οι εγγραφές) και περιλαμβάνει όλα τα κόστη του αγώνα: διαμονή έξι βράδια, τρία γεύματα τη μέρα, πληροφορίες GPS, μεταφορά μοτοσυκλέτας με βλάβη ως το επόμενο bivouac ή στα Τίρανα, δορυφορικό σύστημα εντοπισμού, ιατρική υποστήριξη, μεταφορά αποσκευών, ελεγχόμενους χώρους στάθμευσης.

Δεν περιλαμβάνεται στην τιμή η μεταφορά ως τα Τίρανα για την εκκίνηση του αγώνα, καθώς και η επιστροφή από τα Τίρανα μετά το τέλος του.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019 15:40

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon