.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018 12:02

ΦΙΛΠΑ - 22η Συνάντηση Αθήνας

Όλη η ιστορική ομορφιά στο Καλλιμάρμαρο

Την Κυριακή 13/1/19 καλωσορίζουμε το νέο έτος στην καθιερωμένη μας Συνάντηση Αθήνας στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό στάδιο.

Η Συνάντηση Αθηνών θα πραγματοποιηθεί για 22η συνεχόμενη φορά, είναι η πρώτη εκδήλωση της χρονιάς και σηματοδοτεί την έναρξη της νέας σαιζόν.

Όπως κάθε χρόνο, τα αυτοκίνητα θα συγκεντρωθούν στις 10:00 το πρωί στο Παναθηναϊκό Στάδιο και θα παραμείνουν στον χώρο για τέσσερις περίπου ώρες, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στο κοινό να θαυμάσει τα πανέμορφα ιστορικά αυτοκίνητα, στρατιωτικά οχήματα και μοτοσυκλέτες, ηλικίας από 30 έως 90 ετών, με τη γοητευτική παλαιά τεχνολογία που τα καθιστά μοναδικά αντικείμενα της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Φέτος, μετά την συνάντηση, για όποιους επιθυμούν, έχει οργανωθεί μια βόλτα για τους συμμετέχοντες με προορισμό το Λαύριο. Στη διαδρομή, τα πληρώματα θα μπορέσουν να απολαύσουν ένα γεύμα ή έναν καφέ δίπλα στη θάλασσα όπου επιλέξουν.

Ετοιμάστε λοιπόν τα αγαπημένα σας οχήματα, γυαλίστε τα και ελάτε. Σας περιμένουμε.

Το κόστος συμμετοχής είναι 20€ για τα αυτοκίνητα και 10€ για τις μοτοσυκλέτες. Όπως πάντα, μέρος των εισπράξεων θα διατεθεί σε φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Δηλώσεις συμμετοχής εδώ

filpa 800

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018 12:07

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon