.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2018 16:12

Honda CRF 1000L Africa Twin με “άλλη άποψη”

Σχεδίαση εμπνευσμένη από το concept CB125X

H Honda παρουσίασε στο Μιλάνο, τον Νοέμβριο που μας πέρασε, δύο πολύ ενδιαφέροντα concept μοντέλα με μια ομολογουμένως προχωρημένη και όμορφη σχεδίαση. Ο λόγος για τα CB125M και CB125X, ένα naked και ένα adventure αντιστοίχως.

CRF1000L Africa Twin Rally 2020

Στην rubberdust, εταιρεία που ασχολείται με την παραγωγή αυτοκόλλητων “κοστουμιών” για να μεταμορφώνει κανείς της μοτοσυκλέτα του, ο σχεδιαστής Nicolas Vontobel, εμπνεύστηκε από την σχεδίαση του CB125X και παρουσίασε ένα rendering με το design αυτό ενσωματωμένο στην Africa Twin.

CRF1000L Africa Twin Paris Dakar 2020 v3

To αποτέλεσμα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, με την “αφρικάνα” να αποκτά μια πολύ πιο γωνιώδη και επιθετική εμφάνιση, θυμίζοντας rally replica μοντέλο. Πολλοί θα βρουν ομοιότητες, ειδικά στον μπροστινό μέρος με τα KTM 950/990 Adventure και αυτό τώρα δεν ξέρουμε κατά πόσο είναι καλό ή κακό…

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2018 16:12

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon