.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2018 17:11

Έρχεται ηλεκτρικό ποδήλατο από την Tesla;

Θετικός εμφανίζεται ο Musk, όχι όμως για άλλο δίκυκλο

Μόνο ηλεκτρικό θα μπορούσε βέβαια να είναι ένα ποδήλατο από την αμερικάνικη Tesla του Elon Musk, με τον Αμερικανό να παρουσιάζεται θετικός στην δημιουργία ενός τέτοιου μοντέλου.

Σε σχετικά πρόσφατη συνέντευξη του στην ιστοσελίδα recode, ο Αμερικανός επιχειρηματίας αποκάλυψε στην δημοσιογράφο Kara Swisher ότι δεν αποκλείεται η εταιρία του να κατασκευάσει κάποια στιγμή στο μέλλον ένα ηλεκτρικό ποδήλατο, με τα εντυπωσιακά σχέδια που βλέπετε στις οθόνες σας να μην ανήκουν στην Tesla αλλά στον σχεδιαστή Kendall Toerner. Θα μπορούσαν όμως να αφορούν μοντέλο της αμερικάνικης εταιρίας λόγω της προχωρημένης σχεδίασης του συγκεκριμένου ποδηλάτου.

Στην ίδια συνέντευξη ο Musk αποκάλυψε επίσης ότι δεν πρόκειται ποτέ να κατασκευάσει ηλεκτρικό πατίνι γιατί όπως είπε χαρακτηριστικά «του λείπει η αξιοπρέπεια»

tesla ebike coming 2

Για τις μοτοσυκλέτες φυσικά η άποψη του Musk είναι γνωστή. Δεν πρόκειται να δούμε ποτέ ηλεκτρική μοτοσυκλέτα από την Tesla, παρόλο που ο Αμερικανός οδηγούσε τακτικά μοτοσυκλέτες όταν ήταν έφηβος, μέχρι που παραλίγο να σκοτωθεί από ένα φορτηγό.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2018 17:13

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon