.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2018 17:46

Ένα Honda CB1000R φόρος τιμής στον Dani Pedrosa

Με εκπληκτική εξάτμιση από την SC Project

Ένα πανέμορφο Honda CB1000R με ιδιαίτερες πινελιές δημιούργησε η ιταλική αντιπροσωπεία της Honda, Moto Macchion Srl, αποτίνοντας με αυτό τον τρόπο έναν φόρο τιμής στον Dani Pedrosa και την προσφορά του Ισπανού όλα αυτά τα χρόνια στις αγωνιστικές επιτυχίες της Honda.

Η πρωτότυπη αυτή Honda CB1000R φέρει πολλές αλλαγές σε σχέση με την στάνταρ έκδοση της μοτοσυκλέτας. Πέρα από τα εντυπωσιακά γραφικά, αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι η αριστουργηματική εξάτμιση σε στιλ MotoGP, μια εξάτμιση που αποτελεί δημιουργία της SC-Project.

Η δημιουργία της Moto Macchion Srl που έλαβε μέρος και σε διαγωνισμό της Honda, έχει γαρνιριστεί παράλληλα με λαχταριστά περιφερειακά κατασκευασμένα από ανθακονήματα και τιτάνιο, ενώ όπως βλέπετε και εσείς στις οθόνες σς, το ανεστραμμένο πιρούνι προέρχεται από την Ohlins.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2018 17:50

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon