.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 02 Οκτωβρίου 2018 10:31

Harley – Davidson: Συνεργασία με το Amazon

Κίνηση για να αυξηθούν οι πωλήσεις

Σε μια “εξωστρεφή” εμπορική κίνηση προχωρά η Harley Davidson, ευελπιστώντας ότι θα συμβάλει ποσοστιαία στην βελτίωση των πωλήσεων, οι οποίες, τα τελευταία χρόνια σημειώνουν μικρή αλλά σταθερή πτώση.

Συγκεκριμένα, ο προστατευτικός εξοπλισμός, η casual σειρά ρούχων καθώς και τα αξεσουάρ της Harley-Davidson, θα διατίθενται πολύ σύντομα προς πώληση, στο διαδικτυακό κολοσσό του Amazon.

Μέχρι τώρα, για να προμηθευθεί κανείς γνήσια, Harley-Davidson προϊόντα των ανωτέρω κατηγοριών,  θα έπρεπε είτε να επισκεφθεί κάποιο εξουσιοδοτημένο κατάστημα – αντιπροσωπεία, είτα να τα παραγγείλει από το site της εταιρείας.

Σημειώνουμε βέβαια, ότι για γνήσια ανταλλακτικά, μηχανολογικό εξοπλισμό & αξεσουάρ, όπως φυσικά για μοτοσυκλέτες, οι πωλήσεις θα εξακολουθήσουν να γίνονται από τους dealers.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 02 Οκτωβρίου 2018 10:31

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon