.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 03 Αυγούστου 2018 15:09

Δρόμος Ειρήνης 2018 / Αρχαία Ολυμπία-Χιροσίμα – Αφήνοντας πίσω τη Νότια Κορέα

Σαλπάροντας για Ιαπωνία

Η πόλη Busan έκρυβε ένα μικρό αρχιτεκτονικό διαμάντι στα αστικά της «σπλάχνα», την ποικιλόχρωμη συνοικία Gamcheon Village, γνωστή ως «Σαντορίνη της Κορέας». Είπαμε, οι Νοτιοκορεάτες μάς εκτιμούν αφάνταστα, κάτι που το εισέπραττα καθημερινά…

Η παραλιακή διαδρομή Busan – Donghae (305 χλμ.) με οδήγησε ξανά στην αποβάθρα. Ναι, σε λιγότερο από ένα εικοσιτετράωρο σαλπάρω για JAPAN!

Κοιτώ πίσω μου μελαγχολικά. Μια αλησμόνητη βδομάδα στη Νότια Κορέα είχε περάσει. Θέλω κι άλλο να μείνω, όμως, δεν μπορώ. Αν και λίγος ο χρόνος μου εδώ, ήταν τελικά μεγάλη τύχη που μπόρεσα να ταξιδέψω τα όνειρά μου σε τούτον τον ιδιαίτερο τόπο…

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 03 Αυγούστου 2018 15:11

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon