.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 06 Ιουλίου 2018 12:27

Video – Ο Travis Pastrana έτοιμος για να ξεπεράσει τον Knievel

Eπικό promo video που θυμίζει σούπερ ήρωα

Πριν δύο μέρες γράψαμε για το τολμηρό (και ίσως και λίγο θρασύ…) εγχείρημα του Travis Pastrana, που στις 8 Ιουλίου 2018, θα αποπειραθεί να πραγματοποιήσει, όχι ένα, ούτε δύο αλλά τρία από τα πιο διάσημα stunt του Evel Knievel, του πιο διάσημου μοτο-stuntman της ιστορίας!

Μάλιστα ο Pastrana δεν θα επιχειρήσει μια “απλή” αναπαράσταση  των stunt αυτών αλλά θα προσπαθήσει να τα ξεπεράσει: Άλμα πάνω από 14 λεωφορεία ο Knievel; 16 θα πηδήξει ο Pastrana! ‘Αλμα  πάνω από 50 αυτοκίνητα ο Knievel; 52 για τον Pastrana! Σε κώμα ο Knievel μετά από το άλμα πάνω από το συντριβάνι του Caesar’s Palace; Θα προσπαθήσει να την βγάλει καθαρή ο Pastrana…

Όλα αυτά θα μεταδοθούν ζωντανά από το History Channel την Κυριακή 8 Ιουλίου, στις 8 μμ τοπική ώρα Λας Βέγκας, δηλαδή για όσους στην Ελλάδα μπορούν να παρακολουθήσουν το κανάλι μέσω συνδρομητικής τηλεόρασης, 3 το πρωί της Δευτέρας.

Δείτε το, θα γραφτεί ιστορία! Προς το παρόν ας “φτιαχτούμε” με το πολύ καλό promo video…  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Ιουλίου 2018 12:27

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon