.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 06 Ιουλίου 2018 12:38

Video - Εκπληκτικά πλάνα με Yamaha Tenere 700 & Stephane Peterhansel

Για το δεύτερο στάδιό της διοργάνωσης Tenere 700 World Raid 2018

Για το δεύτερο στάδιό της, η διοργάνωση Tenere 700 World Raid 2018 που διατρέχει τον κόσμο, βρίσκει τον θρυλικό «mr Dakar», Stephane Peterhansel να επιστρέφει στην Merzouga, όπου παλαιότερα είχε γράψει ιστορία με τις ικανότητές του. Το αποτέλεσμα είναι ένα βίντεο-λουκούμι, που σε κάνει να θέλεις να χαθείς στις ερήμους.

Η διοργάνωση Tenere 700 World 2018 στόχο έχει να προωθήσει το επερχόμενο Tenere 700, με φωτογραφίες και βίντεο, όπου αναβάτες-θρύλοι και περσόνες οδηγούν τη μοτοσυκλέτα σε εμβληματικές διαδρομές.

yamaha tenere700 peterhansel 3

Μετά από το πρώτο σκέλος, που έλαβε χώρα στην Αυστραλία, με τον Rodney Faggotter, σειρά έχει ο απίστευτος Stephane Peterhansel να οδηγήσει την Tenere 700 World Raid Prototype, στην έρημο της Merzouga, όπου διεξάγεται το ονομαστό Merzouga Rally.

Στο βίντεο, βλέπουμε τον Peterhansel να πίνει το τσαγάκι του κάπου στο Μαρόκο, δίπλα στη μοτοσυκλέτα του (ένα Yamaha Tenere 1200 Raid Edition) όταν λαμβάνει βίντεο-μήνυμα από τον Faggotter που τον καλεί να χαθεί στα βάθη της ερήμου, όπου και θα βρει μια κούτα που περιέχει το νέο Tenere 700!

yamaha tenere700 peterhansel 4

Τα πλάνα είναι εκπληκτικής ομορφιάς, ο Peterhansel οδηγεί όπως παλιά, και μας λέει την άποψη του… στα γαλλικά. Όχι, δεν βρίζει. Μιλάει στα γαλλικά.

Μετά το σκέλος στο Μαρόκο, η διοργάνωση Tenere 700 World Raid 2018 θα ταξιδέψει στη Νότια Αμερική, όπου ο Adrien van Beveren θα αναλάβει το ρόλο του πρεσβευτή της στην Αργεντινή. 

yamaha tenere700 peterhansel 1

Για μια πλήρη περιγραφή όσων έγιναν στο Μαρόκο και για όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη διοργάνωση Tenere 700 World Raid, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της διοργάνωσης ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Ιουλίου 2018 12:52

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon