.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018 15:46

Ολοήμερο Power Day στα Μέγαρα

 

Track day με πλήρη υποστήριξη

 

Το Track-day.gr διοργανώνει ολοήμερο Power Day στο Αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων τη Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018, ακριβώς την επόμενη μέρα του αγώνα, με την Michelin ως μεγάλο χορηγό.

Η πίστα θα είναι ανοιχτή για την προσέλευση των συμμετεχόντων από τις 8:00 το πρωί, στις 09.20 ξεκινά το 1ο γκρουπ, μέχρι τη δύση του ηλίου. Ενδιάμεσα θα υπάρξει διάλειμμα με γεύμα, επίσης θα υπάρχουν μπανάνες και χυμοί για όλους τους αναβάτες και άφθονα νεράκια.

Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε 3 γκρουπ ανάλογα με το επίπεδο της οδήγησής τους (αρχάριοι - ενδιάμεσοι - προχωρημένοι).

Απαραίτητες προϋποθέσεις για την συμμέτοχη των αναβατών είναι δίπλωμα οδήγησης και μοτοσυκλέτα σε καλή λειτουργική κατάσταση.

Το κατάστημα ελαστικών μοτοσυκλέτας Wheel City θα είναι εκεί για τον έλεγχο των ελαστικών σας και την τοποθέτηση. Για την προμήθεια των ελαστικών σας στις προνομιακές αυτές τιμές από το κατάστημα, χρήσιμη θα ήταν η προσυνεννόηση στο τηλέφωνο (2109018066)

Το Halaris Bikes Center παρέχει δυνατότητα ενοικίασης εξοπλισμού (κράνος - μπότες - γάντια - φόρμα) σε όλα τα μεγέθη, με το κόστος να ανέρχεται στα 20 ευρώ για φόρμα μόνο και 30 ευρώ μαζί με μπότες και γάντια. Τα αναλώσιμα ανταλλακτικά για τη μοτοσυκλέτα σας (τακάκια - γρανάζια – αλυσίδα, κλπ) μπορείτε να τα προμηθευθείτε σε προνομιακές τιμές εως και 50% με την συμμετοχή σας από το κατάστημα (Δωδεκαννήσου 67, Πειραιάς. Τηλέφωνο 2104210002-3).

Όπως σε όλες τις διοργανώσεις μας, για την ασφάλεια των συμμετεχόντων θα υπάρχει στην πίστα ασθενοφόρο με γιατρό και πλοηγοί για την ομαλή ροή των γκρουπ.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, επικοινωνήστε στα 6909174195 και 6974406054, ή με μήνυμα στο Facebook.

Δηλώσεις συμμετοχής εδώ

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018 15:48

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon