.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2011 20:11

ΚΤΜ Duke 125 – Ανάκληση

 


Σε 92 μοτοσυκλέτες στην Ελλάδα

 


 H Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει ότι η εταιρεία ΚΤΜ ΕΛΛΑΣ Α.Ε., Επίσημη Αντιπροσωπεία μοτοσικλετών ΚΤΜ στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, ανακαλεί συγκεκριμένων αριθμών πλαισίων μοτοσυκλέτες ΚΤΜ μοντέλο Duke 125.

Η ανάκληση αφορά συνολικά 92 μοτοσικλέτες, στις οποίες ενδέχεται οι βίδες, που συνδέουν τα δύο μισά της εμπρός δαγκάνας φρένου, να είναι σφιγμένες με σημαντικά χαμηλότερη ροπή από την κανονική. Αυτό το πρόβλημα μπορεί να προκαλέσει απώλεια υγρών φρένου και πίεσης, με συνέπεια να οδηγηθούν σε ανεπαρκή απόδοση των φρένων.
Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Η εταιρεία ΚΤΜ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. έχει ενημερώσει το δίκτυο συνεργατών της μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ έχει προβεί και σε τηλεφωνική επικοινωνία με τους αντιπροσώπους και τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία, ώστε να γίνει ο απαιτούμενος έλεγχος στις εν λόγω βίδες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την εταιρεία ΚΤΜ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. στο τηλέφωνο 210 5540640 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Πηγή: Γενική γραμματεία καταναλωτή

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 12:30

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Rideit + Team65= Rideit - On Track! Beta RR 2011 - Δώρα με κάθε αγορά »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon