.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011 10:58

Rideit + Team65= Rideit - On Track!

 

Πάμε Μέγαρα!

 




Η Σχολή ασφαλούς οδήγησης μοτοσυκλέτας “Ride It” powered by BMW Motorrad βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση των σεμιναρίων της για μοτοσυκλέτες on/off τώρα και στις αρχές της οδήγησης στην άσφαλτο.
Η νέα αυτή κατηγορία σεμιναρίων φέρει την ονομασία “Ride It - On Track” και για την πραγματοποίησή τους, η Σχολή ενώνει τις δυνάμεις της με τη γνωστή εταιρεία διοργάνωσης track days “Team65”.
Η φιλοσοφία της διδασκαλίας Ride It, μαζί με την πολύχρονη εμπειρία της Team65, αλλά και η ιδιαίτερα σημαντική παρουσία του 6 φορές Πρωταθλητή Ελλάδος Ταχύτητας, Σάκη Συνιώρη (συνεργάτης του Rideit - guest star σε επιλεγμένες ημερομηνίες) στη διεξαγωγή των σεμιναρίων “Ride It - Οn Track” , σας εξασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα εκμάθησης στην ασφάλτινη οδήγηση. Πάντα προσιτή σε όλους και πάντα με ασφάλεια.
Το πρώτο σεμινάριο “Ride It - Οn Track” έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα 12:00μμ στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων. Κόστος συμμετοχής 130 ευρώ. Δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας στο www.rideit.gr.
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 12:27

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Triumph Athens Central – Tiger 800 / XC ΚΤΜ Duke 125 – Ανάκληση »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon