.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 31 Μαϊος 2018 09:57

Έρχονται οι δύο τελευταίες KTM Orange Days

 

Μετά την Πελοπόννησο, ο κύκλος κλείνει στην Αθήνα

 

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Alfa Marine & Motor στην πρωτεύουσα του νομού Μεσσηνίας αποτέλεσαν το επίκεντρο των φετινών Orange Days στην Πελοπόννησο, που παραδοσιακά συγκεντρώνουν πλήθος μοτοσυκλετιστών και από άλλες πόλεις της περιοχής.

Όλα άρχισαν, όμως, μια ημέρα πριν από τα test ride που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 26 Μαΐου. Την Παρασκευή 25 Μαΐου ολόκληρος ο στόλος των Orange Days βρέθηκε στην παραλία της Καλαμάτας μαζί με τους ανθρώπους της KTM S.E.E. και της Alfa Marine & Motor οι οποίοι ανταποκρίθηκαν σε κάθε ενδιαφερόμενο που θέλησε να δει από κοντά τις μοτοσυκλέτες της KTM.

Η επόμενη μέρα ήταν αφιερωμένη στην οδήγηση. Με σύμμαχο τον εξαιρετικό καιρό τα test ride άρχισαν από νωρίς το πρωί και ολοκληρώθηκαν αργά το απόγευμα. Συνολικά 41 μοτοσυκλετιστές οδήγησαν τα μοντέλα 250 Duke, 390 Duke και 790 Duke και την 1290 Super Duke GT, τα 1090 Adventure R και 1290 Super Adventure S, την RC 390. Η νέα διαδρομή των 17 km άφησε όλους τους συμμετέχοντες ευχαριστημένους απολαμβάνοντας την οδήγηση με τα μοντέλα του test ride.

33870884

Ο κύκλος των Orange Days στην ελληνική επαρχία ολοκληρώθηκε ύστερα από έναν ολόκληρο μήνα. Από τη Ρόδο έως την Ξάνθη και την πίστα των Σερρών κι από εκεί στην Κατερίνη, στη Θεσσαλονίκη και στα Τρίκαλα πριν από τη «στάση» στην Καλαμάτα, εκατοντάδες μοτοσυκλετιστές οδήγησαν τα μοντέλα των ORANGE DAYS 2018.

Το φετινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τρία event στην Αθήνα. Η αρχή έγινε στις εγκαταστάσεις της Motion N' Style με τους ανθρώπους της εταιρείας και της KTM S.E.E. να υποδέχονται 72 αναβάτες που πραγματοποίησαν 20 διαδρομές συνολικής απόστασης 18 χιλιομέτρων. Από νωρίς το πρωί έως το απόγευμα τα μοντέλα της KTM διένυσαν 350 χιλιόμετρα έκαστο. Ήταν ένα από τα πλέον επιτυχημένα test ride που έχουν πραγματοποιηθεί στην πρωτεύουσα. Όσοι βρέθηκαν είτε για να οδηγήσουν αλλά και για να δουν από κοντά τα μοντέλα της ΚΤΜ έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τη φιλοξενία των ανθρώπων της Motion N' Style , που είχαν φροντίσει για την άρτια διοργάνωση.

Πλέον βαδίζουμε προς το μεγάλο φινάλε των φετινών Orange Days. Το Σάββατο 2 Ιουνίου θα χαρούμε να σας δούμε στις εγκαταστάσεις της EMC Οικονόμου στο Περιστέρι και την Κυριακή 3 Ιουνίου στην Ηλιούπολη στο FANMOTO Στρωματιάς.

• 02.06 Περιστέρι, EMC Οικονόμου, 210 59 10 568

• 03.06 Ηλιούπολη, FANMOTO Στρωματιάς, 210 99 55 451

Απαραίτητα: Άδεια οδήγησης, ταυτότητα, εξοπλισμός ασφαλείας (κράνος, μπουφάν, γάντια, μακρύ παντελόνι). Επίσης, βεβαιωμένη κατοχή μοτοσυκλέτας άνω των 600cc για τη δοκιμή των 790, 1090 και 1290.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας - Δηλώστε συμμετοχή σήμερα!

34071653

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 31 Μαϊος 2018 10:05

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon