.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 31 Μαϊος 2018 11:29

Summer Bike Festival 2018 – Η χαρά του ποδηλάτου

 

Άφθονο πετάλι στο Μαρκόπουλο

 

Το πρώτο Summer Bike Festival είναι η μια μεγάλη γιορτή για το ποδήλατο που θα φιλοξενηθεί στις 16 και 17 Ιουνίου στον χώρο του Ιπποδρόμου, στο Μαρκόπουλο Αττικής – ένα εντυπωσιακό περιαστικό πάρκο, με εύκολη πρόσβαση από όλη την Αττική και άνετο, δωρεάν parking.

Οι επισκέπτες θα μπορέσουν να δουν συγκεντρωμένα τα πιο ενδιαφέροντα μοντέλα της Ελληνικής αγοράς και τα σημαντικότερα brands από τις κατηγορίες City, Road, MTB και E-Bikes, αλλά και να εκμεταλλευτούν προσφορές και ευκαιρίες ειδικά για τις ημέρες του Summer Bike Festival.

Ακόμη, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα ποδήλατα που τους ενδιαφέρουν σε δύο εντυπωσιακές πίστες για ενήλικες μήκους περίπου 1,200 μέτρων ανά διαδρομή και σε μία πίστα για παιδιά σε φυσικό περιβάλλον και με δυνατότητα εκμάθησης ποδηλάτου.

Κι επειδή γιορτή ποδηλάτου χωρίς μουσική δε γίνεται κι έτσι, το βράδυ του Σαββάτου ένα μεγάλο, ανοιχτό πάρτι καλεί τους επισκέπτες για… όσο αντέξουν. Τη μουσική θα επιλέγουν γνωστοί DJ και το dress code θα είναι “παραλία”.

Τέλος, στα πλαίσια του φεστιβάλ, την Κυριακή 17 Ιουνίου ο ΠΣ Κρόνος Νίκαιας και ο ΠΕΣΑ Αστέρας διοργανώνουν το Summer Bike Festival Challenge. Πρόκειται για έναν αγώνα τύπου σιρκουί, με Mountain Bikes που θα γίνει στο εσωτερικό του αγωνιστικού στίβου του Ιπποδρόμου, σε μια χωμάτινη διαδρομή μήκους περίπου 1.2 χιλιομέτρων, την οποία οι μικροί αθλητές θα κληθούν να καλύψουν στον γρηγορότερο δυνατό χρόνο.

Ο αγώνας είναι ενταγμένος στο Εθνικό Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2018, στις κατηγορίες Π-Κ-ΠΚ-ΑΠ & Μίνι.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Summer Bike Festival.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 31 Μαϊος 2018 11:34

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon