Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 29 Μαϊος 2018 13:51

Video - BB57 - Hard Enduro με τον Billy Bolt

 

Το νέο μεγάλο ταλέντο στον χώρο σε ένα θεαματικό βίντεο

Δείτε ένα άκρως θεαματικό Hard Enduro βίντεο από τον εργοστασιακό αναβάτη της Husqvarna, Billy Bolt, το νέο μεγάλο ταλέντο στον χώρο.

Ο Bolt είναι ο αναβάτης που δείχνει ικανός να ξεπεράσει ακόμα και τον ομόσταυλο του, και μετρ του Hard Enduro, Graham Jarvis.

Οι πρόσφατες νίκες του στο Super Enduro της Σουηδίας αλλά και στο XL Lagares της Πορτογαλίας, δείχνουν πως ο Bolt έχει ανέβει επίπεδο, πλησιάζοντας την ωριμότητα.

Και στο βίντεο που ανέβασε στο κανάλι του στο Youtube, μπορείτε να πάρετε μια καλή γεύση από το τρομερό ρεπερτόριο του, και από τις αδιαμφισβήτητες ικανότητες του.

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 29 Μαϊος 2018 13:52

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube