Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 29 Μαϊος 2018 13:36

Συλλήψεις 49 μελών των “Pagans” στις ΗΠΑ

 

Εξαρθρώθηκε συμμορία μοτοσυκλετιστών

 

Το Rhode Island είναι η μικρότερη σε μέγεθος πολιτεία των ΗΠΑ και μια από τις ασφαλέστερες, αφού παρουσιάζει πολύ μικρά ποσοστά εγκληματικότητας. Τα ποσοστά αυτά αναμένεται να πέσουν και άλλο, ύστερα από την εξάρθρωση του τοπικού “παραρτήματος” των Pagans, της μοτοσυκλετιστικής συμμορίας που δρα κατά μήκος της ΒΑ ακτής των ΗΠΑ.

Ύστερα από παρακολουθήσεις και έρευνες ενός έτους, η αστυνομία του Rhode Island προχώρησε σε μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην ιστορία της, συλλαμβάνοντας 49 μέλη της συμμορίας, στα οποία και απαγγέλθηκαν βαρύτατες κατηγορίες, για παράνομη οπλοκατοχή και εμπορία όπλων, καθώς και για διακίνηση ναρκωτικών.

guns28 770x433

Στην γιάφκα των Pagans, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών και 53 όπλα, μεταξύ των οποίων και ένας εκτοξευτής αντιαρματικών βλημάτων!

Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 29 Μαϊος 2018 13:36

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube