.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 04 Μαϊος 2018 10:45

Video - Yamaha Tenere 700 World Raid – Chase the Horizon

 

Το concept adventure μοντέλο, ξεκινά το ταξίδι του!

 

To Τ7 Concept της Yamaha, βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της εξέλιξης του, με την Yamaha να το ονομάζει πλέον 700 World Raid και να ανακοινώνει ότι πάνω σε αυτή την δεύτερη έκδοση, θα βασιστεί και το μοντέλο παραγωγής.

Μέχρι τότε όμως, η Yamaha θέλει να καταστήσει με σαφήνεια το ποιες είναι οι ρίζες του μοντέλου και τι DNA αυτό θα φέρει, για αυτό και ξεκίνησε το World Raid Tour, μια παγκόσμια περιοδεία που θα ολοκληρωθεί στα τέλη του 2018 και κατά την οποία, διακεκριμένοι αναβάτες της Yamaha στον χώρο των Rally και του enduro, θα οδηγούν την μοτοσυκλέτα σε δύσκολες διαδρομές, σε Νότια Αμερική, Αυστραλία, Αφρική και Ευρώπη.

Μεταξύ αυτών των αναβατών φιγουράρουν κάποια πολύ γνωστά ονόματα, όπως αυτά των Stephan Perterhansel, Adrien Van Beveren και Nick Sanders.

Πρώτος σταθμός του World Raid Tour όμως, είναι η Αυστραλία, όπου ο Rodney Faggotter, με “θητεία” τόσο στο Dakar, όσο και σε πολλά Rally στην χώρα του, οδήγησε την μοτοσυκλέτα σε ένα trail ride με το όνομα Yamaha Tragics.   

Επόμενος σταθμός: Μαρόκο, με τον Stephan Peterhansel να ακολουθεί διαδρομές του αυθεντικού Dakar, εκεί που η Yamaha έγραψε ιστορία.


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 04 Μαϊος 2018 10:45

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon