.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 02 Απριλίου 2018 16:12

 2 Generations’ Ride

 

Δύο γενιές στην ίδια σέλα

Για 20 μέρες, δυο γενιές ταξιδευτών θα μοιράζονται την ίδια σέλα, τις ίδιες εικόνες και τα ίδια συναισθήματα, εξερευνώντας με μια μοτοσυκλέτα Honda Africa Twin CRF 1000 τις γειτονιές της Κεντρικής και Νότιας Ευρώπης.

Με οδηγό τον πολυταξιδεμένο Κωνσταντίνο Μητσάκη και συνεπιβάτη τον 11χρονο Γιώργο, το δίτροχο οδοιπορικό «2 Generations’ Ride» διαπραγματεύεται τη βιωματική εμπειρία ενός πατέρα που θέλει να μυήσει τον γιό του στον συναρπαστικό κόσμο του ταξιδιού και της μοτοσυκλέτας.

Μια διαδρομή 5.400 χιλιομέτρων σε τέσσερεις ευρωπαϊκές χώρες (Ιταλία, Αυστρία, Γερμανία, Γαλλία) αποτελούν το «roadbook» του ταξιδιού, που ξεκινά στις 2/4/2018 και ολοκληρώνεται στις 22/4/2018.

Μέσα από την δίτροχη περιπλάνησή τους στην καρδιά της Γηραιάς ηπείρου, οι δυο αναβάτες επιδιώκουν παράλληλα να δώσουν ένα ηχηρό μήνυμα –κυρίως στη νέα γενιά– πως οι ανθρώπινες σχέσεις, η φύση, το ταξίδι και οι όμορφες περιπέτειες του δρόμου, όλα αυτά θα πρέπει να αποτελούν επιθυμητό προσανατολισμό στην ζωή των νέων ανθρώπων, και όχι η απόδραση στην εικονική πραγματικότητα μιας οθόνης…

Το ταξιδιωτικό «2 Generations’ Ride» τυγχάνει της ευγενικής χορηγίας των εταιριών HONDA – ΑΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ A.E.B.M.E, SUPERFAST FERRIES / ANEK LINES, DAINESE / AGV και PHOTOAGORA.GR.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 02 Απριλίου 2018 16:19

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon