.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 03 Απριλίου 2018 09:54

V-Strom Greek Riders: Συνεχίζουν το έργο του εθελοντισμού

 

Από τις πλέον δραστήριες λέσχες σε αυτό τον τομέα!

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι V-Strom Greek Riders, πρoάγουν και “διαφημίζουν” την μοτοσυκλέτα μέσω του εθελοντισμού. Αυτή την φορά, συνέδραμαν σε δύο μεγάλης δημοτικότητας και συμμετοχής αγώνες δρόμου. Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου:

Εθελοντισμός την Πρωταπριλιά - και δεν ήταν ψέμα.

Την Κυριακή 1 Απριλίου οι ομάδες Αθήνας και Θεσσαλονίκης συμμετείχαν με απόλυτη επιτυχία σε δύο διεξαγωγές αγώνων δρόμου.

Στην Αθήνα, ο αγώνας δρόμου (Καλλιθέα RUN) διοργανώθηκε από τον Δήμο Καλλιθέας με σκοπό τα έσοδα, να βοηθήσουν στην επισκευή του Γηροκομείου που τυλίχτηκε στις φλόγες στις αρχές του έτους.

Στην Θεσσαλονίκη, η ομάδα του Βορρά, βοήθησε στον 13ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» με αφετηρία την Πέλλα και τερματισμό στην Παραλία Θεσσαλονίκης.

Μέλη της ομάδας «V-STROM Greek Riders» και «North V-strom Greek Riders» βοήθησαν στις διαδρομές, εξασφαλίζοντας την ασφαλή διέλευση των δρομέων, καθώς και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός λόγω της μεγάλης προσέλευσης.

Η ομάδα «V-STROM Greek Riders» της Αθήνας αλλά και το παράρτημα της Θεσσαλονίκης, θα συνεχίσουν να συμμετέχουν εθελοντικά, στηρίζοντας κινήσεις με στόχο την ανάδειξη του αθλητισμού και την ανιδιοτελή συνεισφορά στον συνάνθρωπο.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 03 Απριλίου 2018 09:54

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: «  2 Generations’ Ride ΒΜW Motorrad – Διάκριση για το carbon ψαλίδι »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon