.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018 09:57

World Ducati Week 2018 - Διαθέσιμα τα εισιτήρια

 

Δείτε όλα τα πακέτα τιμών για τη γιορτή της Ducati 

Από τις 20 έως και τις 22 Ιουλίου, στην πίστα του Misano, θα διεξαχθεί για μία ακόμη φορά η θεαματική γιορτή της Ducati, το World Ducati Week 2018. Test Rides, Stunt Shows, εργοστασιακοί αναβάτες, εκδρομές, είσοδος στην πίστα, και πολλά-πολλά άλλα, συνθέτουν την πιο χορταστική συνάντηση μοτοσυκλέτας στον κόσμο.

Μιλάμε για μια μοναδική εμπειρία που μένει χαραγμένη στη μνήμη του συμμετέχοντα για πάντα. Οι εκδηλώσεις, οι παροχές και τα happenings είναι πραγματικά… αμέτρητα!

Στο παρελθόν είχαμε δει από αγώνες μηχανικών, διαγωνισμούς custom monster, πολεμικά ελικόπτερα να κάνουν loop πάνω από τους θεατές και κατόπιν να προσγειώνονται για να τα χαζέψεις, συναυλίες με μεγάλα ονόματα, dragster show, αίθουσα μασάζ, δυνατότητα να αγοράσει κανείς leisure-wear ρουχισμό με τεράστια έκπτωση, show με πυροτεχνήματα, είσοδο στην πίστα με μοτοσυκλέτα ή χωρίς,  χώρος αποκλειστικά για τα Scrambler, παρουσιάσεις νέων μοντέλων, κλπ.

Οι επιλογές για τα εισιτήρια του WDW 2018 είναι αρκετές, και ξεκινούν για το αν θέλει κανείς να αγοράσει πάσο για μία μέρα ή και για τις τρεις.

Επίσης υπάρχει και η επιλογή να επιλέξεις το πάσο «αναβάτης+μοτοσυκλέτα», ή αν είσαι συνεπιβάτης ή έρθεις χωρίς δίκυκλο, μπορείς να αγοράσεις το Visitor / Passenger Pass.

Για να αγοράσετε εισιτήρια από το ίντερνετ, δείτε ΕΔΩ.

Pass 3 Days

Biker pass

Visitor/Passenger pass

Full

95 ευρώ

65 ευρώ

Με έκπτωση *

75 ευρώ

60 ευρώ

Έκπτωση DOC **

55 ευρώ

50 ευρώ

 

Pass 1Day

Biker Pass

Visitor/Passenger Pass

Full

50 ευρώ

40 ευρώ

Έκπτωση DOC **

30 ευρώ

25 ευρώ

Έκπτωση Rookie ***

30 ευρώ

25 ευρώ

*  Έκπτωση: για εισιτήρια που θα αγοράσετε από τους dealer της Ducati.

** Έκπτωση DOC: Έκπτωση για τα ενεργά μέλη του Desmo Owners Club για το 2018. Για πληροφορίες στο τοπικό DOC.

*** Έκπτωση Rookie (18-25): Έκπτωση για τους συμμετέχοντες με ηλικία 18-25

Δωρεάν είναι η είσοδος για παιδιά κάτω των 18 ετών, όταν συνοδεύονται από ενήλικα, άτομα με ειδικές ανάγκες με συνοδό, και συμμετέχοντες από χώρες εκτός Ευρώπης.

wdw 2018 2 1

Τι μπορεί να κάνει κανείς με το πάσο των 3 ημερών:

  • Να οδηγήσει στην πίστα του Misano τη Ducati τουΝα έχει πρόσβαση σε όλους τους χώρουςΝα παραλάβει ένα Welcome Kit, με το T-Shirt του event, ένα gadget και πληροφοριακό υλικό.
  • Να λάβει μέρος σε όλες τις δραστηριότητες του προγράμματος δωρεάν, δραστηριότητες όπως:Test RidesDRE Academy riding school (DRE Safety, DRE Enduro) και Flat Track Scrambler 
  • Να λάβει μέρος σε διάφορους διαγωνισμούς
  • Να λάβει μέρος σε σεμινάρια του Πανεπιστημίου της Ducati
  • Να πάρει αυτόγραφα από τους εργοστασιακούς αναβάτες
  • Να επισκεφτεί το εργοστάσιο και το μουσείο της Ducati στο Borgo Panigale με έκπτωση

Με το πάσο της μίας ημέρας μπορεί κανείς να κάνει όλες τις παραπάνω δραστηριότητες, εκτός από το να μπει στην πίστα με τη μοτοσυκλέτα του, και να κάνει test ride.

Όταν αγοράσετε το εισιτήριο σας, μπορείτε να το λάβετε στο σπίτι σας, ή να το παραλάβετε από την πίστα του Misano, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018 10:02

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon