.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 09 Μαρτίου 2018 13:28

Indian – “Έκλεψε” τον σχεδιαστή της BMW!

 

H… μεταγραφή της χρονιάς στον χώρο των designers!

 

O Σουηδός σχεδιαστής Ola Stenegard , αποτελούσε το “κεφάλι” του σχεδιαστικού τμήματος της BMW Motorrad, έχοντας αναλάβει μεταξύ άλλων το design μοντέλων όπως το HP2 Sport, το S1000RR και την σειρά των R nine T. Μιλάμε δηλαδή για μερικά από τα σημαντικότερα μοντέλα της εταιρείας τα τελευταία χρόνια.

Δεδομένου αυτού, προκάλεσε μεγάλη έκπληξη η ανακοίνωση της… μεταγραφής του στην Indian, αν και προϋπήρχαν δεσμοί με την αμερικάνικη εταιρεία, αφού ο Ola είχε εργαστεί σε αυτή κατά το παρελθόν, για δύο χρόνια, την περίοδο 2001-2003.

Η αλήθεια είναι ότι ο συγκεκριμένος σχεδιαστής, είναι λάτρης των custom – cruiser  - chopper μοτοσυκλετών, οπότε μάλλον στην Indian, βρήκε την σχεδιαστική “Ιθάκη” του.  

ola 2

O πρόεδρος της Indian, δήλωσε σχετικά: “Σχεδιαστές με την εμπειρία του Ola, σπανίζουν στις μέρες μας, είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με την ένταξη του στο δυναμικό μας, ειδικά τώρα, που η εταιρεία βρίσκεται σε μια τροχιά δυναμικής ανάπτυξης”.

ola 3

Με την σειρά του, ο Ola, δήλωσε: “Είμαι πολύ ενθουσιασμένος! Η έναρξη της συνεργασία μου με την Indian, τώρα που η εταιρεία έχει βρει τον δρόμο της, έχει πολύ μεγάλη προοπτική με κοινά οφέλη”.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 09 Μαρτίου 2018 13:28

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon