.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2018 14:56

BMW Motorrad – GS Trophy 2018

 

Διαμορφώστε τις δοκιμασίες

 

Το GS Trophy είναι ένας Adventure θεσμός που διοργανώνει η BMW Motorrad, απευθυνόμενη σε ιδιώτες αναβάτες μοντέλων GS, από όλο τον κόσμο. Για φέτος, το GS Trophy θα διεξαχθεί από τις 3 έως της 10 Ιούνη του 2018, στις αχανείς εκτάσεις της Μογγολίας.

Ο χαρακτηρισμός “αγώνας” δεν είναι ακριβώς ο κατάλληλος για να περιγράψει το τι είναι ακριβώς ένα GS Trophy. Σίγουρα υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ των ομάδων και κάποιοι θα αναδειχθούν νικητές αλλά είναι πολύ περισσότερο και πάνω απ΄όλα η εμπειρία της συμμετοχής, η ομαδική δουλεία και η συνεργασία, η ικανοποίηση να ξεπερνά κανείς τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες.

Καθημερινά, οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στο GS Trophy, θα έχουν να αντιμετωπίσουν μια σειρά από δοκιμασίες. Το ποιες ακριβώς θα είναι αυτές οι δοκιμασίες, μπορείτε να το αποφασίσετε εσείς! Η BMW Motorrad ζητά την γνώμη σας πάνω σε αυτό και θέλει να ακούσει τις ιδέες σας!

Δείτε το σχετικό video:  



Eπισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του GS Trophy ΕΔΩ

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2018 14:56

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon