.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018 13:58

Piaggio Group – Εγκαίνια για την τριακοσιοστή “Μotoplex” μονάδα

 

Piaggio, Vespa, Aprilia και Moto Guzzi σε ένα κατάστημα

Μόλις πριν λίγες ημέρες άνοιξαν οι πόρτες του καταστήματος της Piaggio στο Hong Kong, στο οποίο συνυπάρχουν αρμονικά όλες οι εταιρείες του Piaggio Group, δηλαδή τα scooter της Piaggio, οι Vespa, οι μοτοσυκλέτες της Aprilia και τα σύγχρονα ρετρό της Moto Guzzi.

To νέο αυτό κατάστημα αποτέλεσε το τριακοσιοστό της συγκεκριμένης “συγκεντρωτικής” λογικής, ερχόμενο να προστεθεί σε μια λίστα 299 άλλων καταστημάτων σε όλο τον κόσμο.
 
Οι 300 “Motoplex” τύπου μονάδες, είναι το αποτέλεσμα μιας προσπάθειας του Group που ξεκίνησε πριν τρία χρόνια, έχοντας ως στόχο και σκοπό, να προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία γνωριμίας με τα μοντέλα και τα αξεσουάρ του ομίλου στους υποψήφιους αγοραστές αλλά και να υποστηρίξει με υψηλού επιπέδου after sales υπηρεσίες, τους υφιστάμενους κατόχους.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018 13:58

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon